AL-KO potopna tlačna črpalka DIVE 6500/34

Številka izdelka: 113884 Kmalu spet na voljo
Ponovno na voljo od 19.06.2024
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Zmogljiv 3-stopenjski pogon črpalke
  • Novo oblikovano plavajoče stikalo, integrirano kot dodatna zaščita pred suhim tekom
  • Trdno ohišje iz nerjavečega jekla s filtrirnim zaslonom in nerjavno gredjo črpalke
  • Vključno s priključkom za vgradnjo "plavajočega odsesavanja" za sesanje vode
  • Omogoča delovanje več namakalnih sistemov
  • Izhod črpalke z visokim pretokom

Združite prednosti vrtne in potopne črpalke s potopno tlačno črpalko AL-KO DIVE 6500/34

Potopna tlačna črpalka DIVE 6500/34 združuje prednosti vrtnih in potopnih črpalk z velikim pretokom in konstantno visokim tlakom. Črpanje okoli in iz zabojnikov, črpanje (procesne) vode iz vodnjakov/jaškov/drugih posod za vodo, delovanje brizgalk za trate, dobava kompleksnih namakalnih sistemov do avtomatske hišne oskrbe z vodo v povezavi s hidrokontrolo. Posebna prednost te črpalke je velik pretok pri konstantno visokem tlaku.

Inovativni tesnilni sistem za dolgotrajno delovanje

Keramično tesnilo za zaščito pred visokim tlakom do 4 barov. Tri dodatna tesnila za ustnice trajno ščitijo črpalko pred vdorom vode.
 
Potopno tlačno črpalko DIVE 6500/34 lahko uporabljate mobilno ali stacionarno za namakanje zahvaljujoč praktičnemu integriranemu ročaju za prenašanje in 10 m dolgemu napajalnemu kablu ter teži le okoli 10 kg. Materiali brez korozije, kot je nerjaveče jeklo, ki je uporabljeno za ohišje, in komponente, ki ne potrebujejo vzdrževanja, zagotavljajo dolgotrajno delovanje črpalke. Novo oblikovano plovno stikalo služi kot dodatna zaščita pred suhim tekom.
 
Z zmogljivim 1000 W motorjem, 3-stopenjskim pogonom črpalke se doseže pretok do 6.500 l/h in črpanje vode v najkrajšem možnem času. Zasnovan je za globine potopitve do 7 m in lahko prenese dostavno glavo do 34 m. Največji premer zrna je 0,5 mm. 1,5-palčno cev (47,8 mm) je mogoče enostavno priključiti na izhod črpalke. Namestitev "plavajočega odvoda" za sesanje vode iz čistega območja cisterne je mogoče izvesti brez orodja. Črpalka se uporablja v ležečem položaju. Posebno oblikovani ročaji učinkovito preprečujejo zdrs črpalke
 
Opomba: Potopna črpalka ni primerna za pitno vodo, ampak samo za tehnološko vodo in klorirano vodo (voda v bazenu) pod 35 °C. Prav tako ni primeren za uporabo v slani vodi, vodi z agresivnimi kemikalijami ali vodi, ki vsebuje pesek.

Kupite potopno črpalko AL-KO DIVE 6500/34 in alternative

Kupite potopno tlačno črpalko DIVE 6500/34 v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev. Če iščete alternativo tej črpalki, vam priporočamo potopno tlačno črpalko DIVE 5600/44 Automatic (št. artikla 113883)
 
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113884
EAN 4003718062021
Maks. pretok l / h 6500 LPH
Maks. višina črpanja v m 34 M
Maks. tlak, barih 3.4 BAR
Pogon črpalke 3-stopenjsko
Neto teža v kg 11 KG
dim. Širina cm brez škatle 220 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 220 CM
dim. Višina cm brez škatle 433 CM
Bruto teža v kg 11 KG
Dolžina kabla v m 10 M
Linija izdelkov Premium
Znamka AL-KO

Engine

Tip pogona Električni
Moč motorja v vatih 1000 W

Prenosi

Navodila za uporabo Download (3.48MB)
Izjave o skladnosti Download (1.49MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.