AL-KO nadomestno rezilo MH 2500 Silenc (2 kosa)

AL-KO nadomestno rezilo MH 2500 Silenc (2 kosa)

Številka izdelka: 113937
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Nadomestno rezilo za električni nožni drobilnik MH 2500 Slice
  • Rezila iz kaljenega jekla za močno sekljanje
  • Dolga življenjska doba zaradi visokokakovostne, robustne zasnove
  • Enostavna menjava noža

Nadomestno rezilo za električni rezilni nož MH 2500 Slice

Zaradi svoje visoke kakovosti ta posebej kaljena dvojna rezila nudijo zmogljivo zmogljivost sekljanja za vrtni drobilnik AL-KO MH 2500 Slice. Dolga življenjska doba je dosežena z robustno, visokokakovostno zasnovo. Noži so izjemno ostri in zato zagotavljajo čist rez. To vam omogoča hitro obdelavo sesekljanega materiala.

Kupite originalne rezervne dele tukaj v spletni trgovini ali pri enem od naših trgovcev

Tehnični podatki

Navodila za uporabo Download (10.19MB)
Download (7.27MB)
Izjave o skladnosti Download (152.91KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.