AL-KO NADOMESNO REZILO 38 CM

Številka izdelka: 114011 Takoj na voljo
expected to be with you on 18.06.2024
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Primerno za električne kosilnice 3.82 E Easy, 38.2 E Comfort in akumulatorske kosilnice 3.82 Li Easy, 38.2 Li Comfort, 382 Li Premium
  • Nož iz posebej kaljenega jekla
  • Zelo dolga življenjska doba
  • Širina reza 38 cm

AL-KO nadomestna rezila za električne in akumulatorske kosilnice 38 cm

Originalno nadomestno rezilo AL-KO za električne kosilnice 3,82 E Easy, 38,2 E Comfort in akumulatorske kosilnice 3,82 Li Easy, 38,2 Li Comfort, 382 Li Premium. Posebej utrjen nož s širino reza 38 cm ima zelo dolgo življenjsko dobo in tako zagotavlja dosledno čist in enakomeren rez tudi pri intenzivni uporabi.

Kupite nadomestni nož AL-KO in alternative

Kupite originalne dodatke pri AL-KO - tukaj v spletni trgovini ali v specializiranih trgovinah.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 114011
EAN 4003718063479
Neto teža v kg 0.5 KG
dim. Širina cm brez škatle 8 CM
dim. Višina cm brez škatle 2 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 38 CM
Bruto teža v kg 0.7 KG
Znamka AL-KO

Mowing System

Širina reza v cm 38 CM

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.