AL-KO Hidravlično olje HLP 46 za cepilce drv 1,0 l

Številka izdelka: 112893 Takoj na voljo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Visokotlačno hidravlično olje
  • Odlična zaščita pred obrabo
  • Visoka odpornost proti staranju
  • Viskoznost: ISO VG 46
  • Vsebina: 1,0 l

Ustrezno za naslednje modele:

  • vsi cepilci drv AL-KO

Hidravlično olje za vaš cepilec drv

Originalno hidravlično olje AL-KO za cepilec drv. Zelo kakovostno visokotlačno hidravlično olje razreda viskoznosti ISO VG 47 izpolnjuje najvišje zahteve glede obremenljivosti, temperature in hitrosti. Daje dolgotrajno in zanesljivo zaščito pred obrabo in zagotavlja dolgo življenjsko dobo vašega cepilca drv.


Nakup pribora za vrtni cepilec in druge vrtne naprave

Kupite originalni pribor AL-KO tukaj v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Pri nas dobite posebne nadomestne nože, nadomestne verige, nadomestne nitke in motorno olje za svoje bencinske vrtne naprave AL-KO.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 112893
EAN 4003718044003
Znamka AL-KO

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.