AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE akumulator B100 Li 5,0 Ah

Številka izdelka: 113895 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • 18 V / 5,0 Ah moč
  • Li-ion tehnologija za dolgo življenjsko dobo
  • Združljivo - ustreza vsem vrtnim orodjem iz družine baterij "18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE"
  • Majhna teža s samo 670 g
  • Kratek čas nalaganja. Običajni polnilnik 105 min / hitri polnilnik 46 min

Velika prilagodljivost z akumulatorjem AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE B100 Li 5,0 Ah

Zmogljiv 18 V Li-Ion baterija brezžično delo! Vrtnarjenje neodvisno od elektrike in bencina.

Lahka za večkratno uporabo

Izjemno prilagodljiv in 100 % združljiv - ustreza vsem vrtnim orodjem iz družine baterij "18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE". Li-ionska baterija 5,0 Ah je zelo trpežna, ne potrebuje vzdrževanja in je enostavna in priročna za vsakogar za polnjenje brez samopraznjenja ali spominskega učinka. Z majhno težo 670 g se baterija napolni v 105 minutah z našim polnilnikom s 3A polnilnim tokom in v 46 minutah z našim hitrim polnilnikom z 8A polnilnim tokom.

Poleg tega so baterije in polnilci združljivi z vsemi napravami različnih proizvajalcev, ki delujejo z Boschevim 18 V baterijskim sistemom za dom in vrt.

Kupite baterijo AL-KO B100 Li in alternative

Akumulator AL-KO B100 Li lahko kupite v naši spletni trgovini ali pri specializiranem prodajalcu. Pravi polnilnik C50 Li lahko dobite s št. 113897 in hitri polnilnik FC100 Li s št. 113899.

Naša dveletna garancija proizvajalca vključuje tudi baterijo.

Tehnični podatki

Družina akumulatorja AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Neto teža v kg 0.67 KG
dim. Višina cm brez škatle 7 CM
dim. Širina cm brez škatle 8 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 12 CM
Bruto teža v kg 0.92 KG
Maks. električno polnjenje Ah"379 5
Znamka AL-KO
Navodila za uporabo Download (1.18MB)
Izjave o skladnosti Download (157.15KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.