Akumulatorski puhalnik AL-KO LB 4060

Številka izdelka: 113610 Majhna zaloga
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Za neodvisno delo brez kabla
  • Neutrudljivo delo zaradi majhne teže naprave
  • Visoka hitrost zraka za učinkovito delo
  • Udobno nastavljanje zračnega toka z vrtljivim gumbom
  • Trajanje teka do 40 min z eno polnitvijo akumulatorja (akumulator in polnilnik nista v obsegu dobave)

 

Z našim akumulatorskim puhalnikom za listje brez težav odstranite listje z ravnih površin.

 

 

Akumulatorski puhalnik za listje AL-KO LB 4060

 

Akumulatorski puhalnik za listje AL-KO LB 4060 z zmogljivim Li-ionskim akumulatorjem 36 V vam omogoča sproščujoče delo v vrtu brez kabla in napora. Prenosna naprava omogoča prilagodljivo delo brez nadležnega električnega kabla, bencina in izpušnih plinov. Nastavke je mogoče preprosto odstraniti, zato puhalnik za listje lahko shranite na majhnem prostoru.

 

Tehnične podrobnosti puhalnika za listje AL-KO LB 4060

 

Akumulatorski puhalnik za listje AL-KO LB 4060 deluje s hitrostjo zraka od 115 do 250 km/h in pretokom 330 m²/h. Brezstopenjsko nastavljanje z vrtljivim gumbom je mogoče tudi med obratovanjem. Tako je tok zraka med delom mogoče prilagajati sprotnim potrebam. Zaradi mase samo 3,6 kg (skupaj z akumulatorjem) puhalnik za listje omogoča neutrudljivo delo. Napetost akumulatorja je 36 V, trajanje teka naprave je 30 do 40 minut. Široko območje uporabe zaradi dveh cevnih nastavkov, ki sta v obsegu dobave.

 

Nakup akumulatorskega puhalnika za listje AL-KO LB 4060 in druge možnosti

 

Akumulatorski puhalnik za listje AL-KO LB 4060 lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Naprava je idealen pripomoček za delo v vrtu brez kabla in napora.
Če želite napravo z manjšim akumulatorjem, vam priporočamo akumulatorski puhalnik za listje AL-KO LB 2060 z akumulatorjem 18 V.
Akumulator iz družine 36 V z drugimi napravami lahko uporabljate tudi za druga vrtna opravila. Preprosto vstavite akumulator v ustrezno napravo in nadaljujte z delom.

 

Naše prednosti za vas:

 

Naša dvoletna garancija proizvajalca velja tudi za akumulator te naprave. Datum nakupa: od 01.06.2017.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113610
EAN 4003718058451
Neto teža v kg 1.7 KG
Bruto teža v kg 3.6 KG
Lahko sesa listje? NE
Hitrost zraka pri pihanju 250 KMH
Količina pihanega zraka m3 / h 330 MQH
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 96
Razširitve Razširitve
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Comfort

Engine

Tip pogona Akumulator

Power supply

Družina akumulatorja AL-KO 36 V
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji
Maks. zmogljivost 4.0Ah v min 30 MIN
Maks. zmogljivost 5.0Ah v min 40 MIN

Prenosi

Navodila za uporabo Download (2.7MB)
Št. izdelka: 113281 Takoj na voljo
49,90 €
Št. izdelka: 113280 Takoj na voljo
139,90 €
Št. izdelka: 113786 Kmalu spet na voljo
49,90 €
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.