Akumulatorska kosilnica z nitko AL-KO GT 4030 (akumulator in polnilnik ni priložen)

Številka izdelka: 113608 Takoj na voljo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Močan akumulator 36 V iz družine AL-KO 36V za kosilnico z nitko in uporabo brez emisij (akumulator in polnilnik nista v obsegu dobave)
  • Tiha košnja z nitko ob kateri koli uri dneva
  • Udobno upravljanje z avtomatiko na dotik in priročen dodatni ročaj
  • Precizno rezanje z zasukljivo glavo kosilnice
  • Velika širina rezanja, vključno z nadomestnim kolutom z nitko

 

Človeku in okolju prijazna košnja: košnja brez hrupa in izpušnih plinov z akumulatorsko kosilnico z nitko AL-KO, zmagovitim pripomočkom za oblikovanje robov in vogalov trate na področju „nega trate“.

 

 

Akumulatorska kosilnica z nitko AL-KO GT 4030 – precizna nega trate v vašem vrtu

 

Model AL-KO GT 4030 Li-Ion iz družine AL-KO 36 V prepriča z odličnimi rezultati dela v priznani kakovosti AL-KO. Tiho in brez izpušnih plinov opravlja močna akumulatorska kosilnica z nitko svoje delo v vašem vrtu. Velika zmogljivost akumulatorja v povezavi z veliko širino rezanja in preprostim upravljanje zaradi prilagodljive rezalne glave, nastavljivim dodatnim ročajem in avtomatiko na dotik vam omogoča precizno in hitro košnjo na vseh površinah, robovih in kotih vašega vrta.

 

Tehnične podrobnosti akumulatorske kosilnice z nitko AL-KO GT 4030 Li-Ion

 

Zmogljiv akumulator AL-KO 36 V s trajanjem teka od 60 do 80 minut in širina rezanja 30 cm omogočata učinkovito košnjo s kosilnico z nitko AL-KO GT 4030 Li-Ion tudi na večji površini. Li-ionski akumulator z dolgo življenjsko dobo se napolni v pribl. 90/120 minutah. Zmogljiva naprava ima dovolj moči za precizno oblikovanje tudi težavnih mest v vašem vrtu. Glava z nitko, ki jo je mogoče zasukati za 180 stopinj, in lok za zaščito rastlin omogočata precizno košnjo na robu trate, pod grmi in ob zidovih. Z avtomatiko na dotik z lahkoto nastavljate optimalno dolžino nitke. Pri tem se z glavo kosilnice preprosto dotaknete tal. Individualno nastavljanje delovne višine s teleskopskim držalom.
Preprosto priročna: zmogljiva akumulatorska kosilnica z nitko AL-KO je zelo primerna za izkušene lastnike vrtov, ki pri delu želijo prihraniti čas. Tiho delovanje ne moti vaših sosedov – kosite lahko skoraj ob vsaki uri dneva, neodvisno od strogih določil o kaljenju miru.
En akumulator, številne vrtne naprave: GT 4030 je član družine AL-KO 36 V. Če že imate kako drugo napravo solo by AL-KO 36 V, pripadajoč akumulator preprosto vstavite v GT 4030. Če je GT 4030 vaša prva naprava iz te družine, naročite tudi akumulator in polnilnik (nista v obsegu dobave). Vaša prednost: naša dvoletna garancija proizvajalca velja tudi za akumulator za to vrtno napravo.
Opomba: velikosti površin za košnjo in trajanje teka naših akumulatorskih naprav lahko odstopajo od realnega stanja, ki je odvisno od lastnosti trave (višina, gostota, vlažnost itd.).

 

Nakup AL-KO GT 4030 in druge možnosti

 

AL-KO GT 4030 Li-Ion lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je odličen izdelek, če iščete zmogljivo in precizno akumulatorsko kosilnico z nitko. Če potrebujete lažjo, okretno akumulatorsko kosilnico z nitko z manjšo širino rezanja za majhne vogale in robove, vam priporočamo model AL-KO GT 2025.

 

Naše prednosti za vas:

 

Naša dvoletna garancija proizvajalca velja tudi za akumulator te naprave. Datum nakupa: od 01.06.2017.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113608
EAN 4003718058437
Neto teža v kg 2.4 KG
Možnost teleskopiranja DA
Bruto teža v kg 4.36 KG
Vrsta rezalne glave klasična
Podaljševanje nitke Avtomatika na dotik
Premer niti (mm) 1.5 MM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 96
Gred NE
Delovna širina kosa z nit cm 30 CM
Linija izdelkov Comfort
Znamka AL-KO

Engine

Tip pogona Akumulator

Cutting System

Dolžina niti (cm) 500 CM

Power supply

Družina akumulatorja AL-KO 36 V
Združljive akumulatorji Združljive akumulatorji, Združljive akumulatorji
Čas polnjenja 5.0Ah v min 120 MIN
Maks. zmogljivost 4.0Ah v min 60 MIN
Maks. zmogljivost 5.0Ah v min 80 MIN

Handle system

Nastavljiv ročaj DA

Prenosi

Navodila za uporabo Download (3.45MB)
Izjave o skladnosti Download (241.59KB)
Št. izdelka: 113280 Takoj na voljo
139,90 €
Št. izdelka: 113786 Kmalu spet na voljo
49,90 €
Št. izdelka: 113281 Takoj na voljo
49,90 €
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.