Akum. škarje za živo mejo HT 4260 celoten komplet

Številka izdelka: 127480 Kmalu spet na voljo

Tehnični podatki

Znamka solo® by AL-KO
Linija izdelkov Premium
K vrednost (m/s^2) 1.5
Neto teža v kg 2.6 KG
Vibracije ahw (m/s^2) 1.8
Dolžina reza v mm 600 MM
Združljive akumulatorji 113280, 113524, 127390
Število udarcev v potezah / min 1500
Tip noža Brušeni z diamanti
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 95
Družina akumulatorja Power Flex 42V maks.
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 80
Načelo rezanja Nasprotni rezni varnostni nož
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 93
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
Debelina reza v mm 28 MM
Tip pogona Akumulator
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Download 2 (0.00 B)
Download 3 (0.00 B)
Varnostni listi Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.