AL-KO 36 V Akku-Familie | solo® by AL-KO Gartengeräte

Vrtno orodje AL-KO 36 V solo® by AL-KO

Močna zmogljivost za najvišje zahteve


Strokovnjaki za vrt se zanašajo na akumulatorska orodja mojstrskega razreda in potrebujejo samo eno baterijo za vsa zahtevna opravila: naj gre za obrezovanje žive meje, striženje trave, sekanje lesa, obrezovanje dreves ali košnjo trave – naša zmogljiva litij-ionski akumulator AL-KO 36 V  poganja vsako solo brezžično orodje AL-KO do vrhunske zmogljivosti. Na voljo je z zmogljivostjo 2,0 Ah, 5,0 Ah ali 8,0 Ah.

Naša najmočnejša družina baterij zagotavlja impresivne rezultate za polprofesionalno delo na vrtu..

Vaše prednosti

Močan
Izjemno robusten
Dolga življenjska doba
Velika izbira naprav

AL-KO 36 V Akku-Familie im Überblick | solo® by AL-KO Gartengeräte

Moč za zahtevno delo

Z akumulatorsko družino AL-KO 36 V in vrtnim orodjem solo® by AL-KO lahko obvladate vsa vrtna dela, ne glede na to, kako obsežna, v velikem in komercialnem obsegu. .

Baterijo priročno nosite na pasu: baterijski pas solo® by AL-KO BB 40

Z akumulatorskim pasom Solo® by AL-KO BB 40 je močna profesionalna orodja solo® by AL-KO še posebej priročna.

Daljši delovni čas brez prekinitve: rezervno baterijo lahko nosite na pasu. Če je prva baterija prazna, se takoj uporabi naslednja.
Prijetno oblazinjenje: pas akumulatorja je v celoti oblazinjen. To skupaj s silikonskimi blazinami na predelkih za baterije zagotavlja najboljše možno udobje pri delu.
Optimalna svoboda gibanja: Roke se razbremenijo, ker baterija ni več pritrjena na napravo. Dva držala za kable ob strani pasu omogočata dobro vodenje naprave.
Profesionalni nasvet: Z adapterjem AL-KO 36 V (št. artikla 127579), ki je na voljo posebej, lahko uporabljate celotno paleto ročnega vrtnega orodja AL-KO 36 V.

Dobro je vedeti:

Za vsa akumulatorska ročna orodja solo® by AL-KO (razen za akumulatorske motorne kose in akumulatorska večnamenska orodja) vedno potrebujete akumulatorski pas BB 40.

Z adapterjem AL-KO 36 V nimate na voljo samo akumulatorskih orodij solo® by AL-KO, temveč tudi pestro ponudbo AL-KO 36 V.

Če imate kakršna koli vprašanja, vam bo vaš prodajalec AL-KO ali naša služba za pomoč strankam z veseljem pomagala.

Št. izdelka: 127579 Takoj na voljo
18,90 €

Odkrijte naše akumulatorsko vrtno orodje solo® by AL-KO za akumulatorjem AL-KO 36 V

Št. izdelka: 113281 Takoj na voljo
49,90 €
Št. izdelka: 114018 Takoj na voljo
99,90 €
36 V - perfekte Power für Garten-Profis | AL-KO 36 V Akku-Familie

Zakaj namerno uporabljamo 36 V ?

Veliko voltov = visoka zmogljivost? Zveni lepo, a ne drži. Moč vaših vrtnih naprav ni določena niti samo s številom voltov niti s številom amperskih ur. Število voltov pomeni zgolj napetost – veliko pomembnejši je podatek za vatne ure (Wh). Vatne ure (Wh) so namreč zmnožek napetosti in kapacitete (število voltov x število amperskih ur) in izražajo energijsko vsebnost, s tem pa tudi čas delovanja do ponovnega polnjenja.

NAPETOST
VOLT (V)

x

KAPACITETA
AMPERSKA URA (Ah)

=

ENERGIJA
VATNA URA (Wh)

Pri solo® by AL-KO imamo vedno pred očmi vaše potrebe in se zato premišljeno osredotočamo na akumulatorje do največ 36 V in 180 Wh. Saj samo ti lahko nudijo prednosti, ki so potrebne pri vaših vrtnih opravilih:

Profesionalna zmogljivost
| Dolgi časi delovanja
Optimalna, nizka teža
Priročna velikost
Dobro razmerje med ceno in kakovostjo

Visoko število voltov (visoka napetost) torej ne prinese boljše uporabnosti – prav nasprotno: višjo napetost je mogoče doseči le z večjim številom celic v akumulatorju, kar pa je neizogibno povezano z nesorazmerno večjo težo, večjim in bolj okornim ohišjem ter znatno višjimi stroški.

Mi pa vam želimo vrtna opravila olajšati in zato smo se odločili za najboljšo rešitev: pametna akumulatorska tehnologija do maks. 36 V je preprosto priročna in zagotavlja popoln užitek pri vrtnarjenju.

Nazivna napetost  36 V je napetost med običajnim delovanjem.


akumulatorsko vrtno orodje solo® by AL-KO z akumulatorjem AL-KO 36 V v uporabi


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.