Rasentraktor mit Differentialsperre | solo® by AL-KO Rasentraktor

solo® by AL-KO Rasentraktor mit Differentialsperre

Die Lösung für jeden Untergrund

Das kann der Traktor mit Differentialsperre:

Für anspruchsvolles Gelände

Der Rasentraktor mit Differentialsperre sorgt für sicheres Arbeiten an Hanglagen und nassem bzw. losem Untergrund. Durch das Sperren der Hinterachse ist er auch perfekt geeignet für den Wintereinsatz.

Höchste Traktion und optimale Balance

Dreht ein Hinterrad durch, sorgt die Differentialsperre dafür, dass die Hinterachse aktiv gesperrt wird und ermöglicht so eine bessere Traktion und ein sicheres Arbeiten. Die Entsperrung der Differentialsperre erfolgt automatisch.

Ideal auch für den Winter

Unschlagbar im Wintereinsatz gemeinsam mit Schneeketten, die als Zubehör erhältlich sind.


Innovativ & langlebig

Getreu unserem Qualitätsversprechen entwickeln wir Rasentraktoren für den komfortablen und langlebigen Einsatz. Wir verwenden nur hochwertige Komponenten, wie unseren patentierten C-Profilrahmen und unsere patentierte Freilaufmechanik zur Getriebeschonung.

Mehr Infos >

Nützliches Zubehör für den Rasentraktor mit Differentialsperre:


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.