Neue Comfort Pro Traktoren | solo® by AL-KO Rasentraktoren

Novi vrtni traktorji Comfort Pro

Polna moč za velike vrtove

Za sezono 2023 naši traktorji Comport Pro dobivajo nov, svež videz in številne tehnične izboljšave, ki smo jih razvili na podlagi povratnih informacij naših dolgoletnih strank. Prepričajte se o novi generaciji vrtnih traktorjev Comfort Pro!

To je novo:

Inovativen dizajn

Zasnova Comfort Pro je bila revolucionirana in prilagojena našemu oblikovalskemu jeziku. Svetilnost žarometov se je povečala za desetkrat.

Učinkovita košnja zahvaljujoč tehnologiji MaxAirflow

Odrezki trate se transportirajo v zbiralnik trave na visoki poti. To učinkovito napolni zbiralno škatlo od zadaj. To omogoča daljše cikle košnje.

250 l zbiralnik trave

30 l večji zbiralnik trave ponuja več prostora in hkrati poskrbi za manj pogosto praznjenje. To vam omogoča hitrejšo obdelavo velikih površin, pri čemer ostane več časa za čudovite stvari na vrtu.

Manj truda pri praznjenju zbiralnik trave

Nova generacija ima izboljšan okvir zaboja z novim vrtiščem za zbiralnik trave. To pomeni, da je zaboj kljub večji količini trave mogoče izprazniti z manj truda.

zboljšano pritrjevanje zbiralnika trave

Nov okvir zaboja prav tako olajša pritrjevanje in odstranjevanje zbiralnika za travo in vključuje ključavnico zaboja, ki varno pritrdi zaboj na točki vrtenja.

Storitve prijazna konstrukcija

Redno vzdrževanje podaljša življenjsko dobo vašega traktorja. Izkoristite storitveno prijazno zasnovo naših traktorjev: na primer, namestitev in odstranitev kosilne enote se opravi v trenutku.


Inovativno in vzdržljivo

Zvesti naši obljubi kakovosti razvijamo vrtne traktorje za udobno in dolgotrajno uporabo. Uporabljamo samo visokokakovostne komponente, kot sta naš patentirani okvir C-profila in naš patentirani mehanizem prostega teka za zaščito zobnikov.

Več informacij>

Kratek pregled novih traktorjev Comfort Pro:


Comfort Pro traktorji z zbiralnikom trave

Prednostni z zbiralnikom trave

Želite ujeti travo?
Potem izkoristite velik 250 l zbiralnik trave novih traktorjev z zadnjim izmetom Comfort Pro.

Comfort Pro traktorji s stranskim izmetom

Prednostni stranski izmet

Ali želite hitro pokositi velike površine, ne da bi morali izprazniti zbiralnik za travo?
Potem so naši traktorji s stranskim izmetom vaš idealen partner. Trava se izmetava vstran in omogoča izjemno hitro delo.

Klin za mulčenje je dobavljen z našimi traktorji Comfort pro s stranskim izmetom. To omogoča ekološko nego trate z organskim gnojenjem. Med mulčenjem se pokošene trave v kosilnici zavrtijo, rezilo jih drobno razreže in vrne na travo kot naravno gnojilo. S tem trati povrnemo naravna hranila in jo zaščitimo pred izsušitvijo.

Zagozda za mulčenje je na voljo kot opcija pri traktorjih z zadnjim izmetom.

Primerni dodatki:


Ne glede na to, ali je visoka trava, mokra tla ali zimska služba - brez težav za naše bencinske vrtne traktorje, zahvaljujoč široki paleti možnih uporab. Izberite pravi traktor za vašo uporabo iz naše ponudbe traktorjev s stranskim in zadnjim izmetom. Traktorji postanejo še bolj prilagodljivi z našo široko paleto dodatne opreme. Svoj traktor postavite npr. B. pozimi za čiščenje snega ali prevoz vašega vrtnega orodja poleti z našo kombinirano prikolico.

Št. izdelka: 119658 Takoj na voljo
99,90 € *
Št. izdelka: 119832 Takoj na voljo
41,90 € *
Št. izdelka: 113862 Kmalu spet na voljo
239,90 € *
Št. izdelka: 119656 Takoj na voljo
99,90 € *
Št. izdelka: 113870 Majhna zaloga
379,90 € *
Št. izdelka: 113874 Kmalu spet na voljo
249,90 € *

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.