Tehnologija - MaxAirflow

Popolno obnašanje zraka in pretoka v ohišju kosilnice in koša trave za najboljše lastnosti košnje in lovljenja

Dišina nar'di svoje

Posebej visoko, posebej veliko – to je osnova tehnologije MaxAirflow. Zaradi posebej visokega ohišja iz jeklene plošče in posebej velikega izmetnega kanala se pretok zraka poveča za 42 odstotkov, pri čemer se pokošena trava v nasprotju s standardno kosilnico ne potiska v košaro, ampak se visokoleteči preostanek izvrže. Tako se košara učinkovito polni od zadaj, brez da bi se izmetni kanal zamašil..

Vaše prednosti

Rasenmäher | AL-KO MaxAirflow Technology volle Box weniger Pausen
Rasenmäher | AL-KO MaxAirflow Technology optimale Grasaufnahme
Rasenmäher | AL-KO MaxAirflow Technology nie mehr grüne Finger beim Rasenmähen

Polna košara, manj odmorov

S tehnologijo MaxAirflow pokošena trava pride vse nazaj v košaro, pri čemer se ta napolni vse do vrha in jo je tako treba redkeje prazniti.

Optimalen sprejem trave

Popolnoma napolnjena košara preko vgrajenega jezička košare sprejema tudi ostanke trave iz izmetnega kanala


Nič več zelenih prstov!

Zahvaljujoč tehnologiji MaxAirflow lahko brez težav kosite tudi visoko in mokro travo, brez da bi sprijeta obležala na tleh ali zamašila izmetni kanal.

Tako si ne umažete rok..


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.