Nachhaltigkeit | AL-KO Gardentech

Trajnostni pristop pri AL-KO

AL-KO kot inovativen proizvajalec vrtnega orodja povezuje ljudi in naravo. Zato se čutimo odgovorne
za to, da vključimo gospodarsko, okoljsko in družbeno trajnost v svoje gospodarske dejavnosti ter da nenehno optimiziramo svoje procese.

S širokim naborom naložb aktivno prispevamo k zmanjšanju svojega okoljskega odtisa, količino izpustov CO2 v proizvodnji pa smo lani zmanjšali za približno 200 ton.p>

Kaj nam pomeni trajnostni pristop?

Ökologische Nachhaltigkeit | AL-KO Gardentech

PRIJAZNOST DO OKOLJA

✔ Uporaba trajnostnih materialov od proizvodnje do recikliranja
✔ Zmanjšanje porabe energije in okoljskega odtisa

Ökonomische Nachhaltigkeit | AL-KO Gardentech

GOSPODARNOST

✔ Zagotavljanje lokalnih procesov ustvarjanja vrednosti in trajnostnih nabavnih strategij
✔ Trajnostno poslovanje na vseh poslovnih področjih

Soziale Nachhaltigkeit | AL-KO Gardentech

DRUŽBENA ODGOVORNOST

✔ Največja varnost in zaščita zdravja naših strank in njihovih podatkov
✔ Zagotavljanje najboljših delovnih pogojev za naše lastne zaposlene in zaposlene pri naših partnerjih

Nekaj ​​konkretnih primerov:

Izdelava trpežnega vrtnega orodjah

Naše vrtno orodje je v skladu z geslom »Kakovost za življenje« zasnovano za dolgo življenjsko dobo. Zato vam ponujamo možnost podaljšanja garancije za 2 leti.

Na AL-KO obljub kakovost >

Popravite, namesto da zavržete

Normalna obraba zahteva zamenjavo posameznih delov naprave skozi čas. Rezervne dele za vaše vrtno orodje lahko dobite pri nas že vrsto let.

Na rezervne dele >

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.