Smarte Rasenmäher | AL-KO Rasenmäher

Pametna košnja s kosilnicami AL-KO

Tudi naše kosilnice so zdaj pametne!

Smart Button / Pametni gumb: samo pritisnite


Smart Button grün | AL-KO smarte Rasenmäher

Zelen svetleč gumb

Obe bateriji sta popolnoma napolnjeni

Smart Button blau | AL-KO smarte Rasenmäher

Svetleč modri gumb

Povezava z aplikacijo inTOUCH je vzpostavljena

Smart Button rot | AL-KO smarte Rasenmäher

Svetleč rdeč gumb

Stanje napolnjenosti je kritično, baterije je treba napolniti

Smart Cockpit: priročen način upravljanja

Smart Cockpit Aktivitätsanzeige | AL-KO Akku-Rasenmäher

Monitor aktivnosti

Nivo akumulatorja
WiFi povezava
Sporočila o napakah

Smart Cockpit Geschwindigkeitssteuerung| AL-KO Akku-Rasenmäher

Pameten nadzor hitrosti

Vario pogon lahko enostavno prilagodite v 7 stopnjah (od pribl. 2,5 do max. 4,5 km/h) na kokpitu z uporabo gumba plus in minus. Seveda lahko na zaslonu vidite tudi izbrano stopnjo hitrosti košnje.

Smart Cockpit Maxrun Funktion Energiesparmodus | AL-KO Akku-Rasenmäher

Funkcija "MaxRun".

Način varčevanja z energijo omogoča daljšo življenjsko dobo baterije. To pomeni, da lahko kosite dlje, ne da bi morali napolniti baterijo.

Odkrijte pametne kosilnice

S pametnim gumbom in Smart Cockpit ↓

S pametnim gumbom, vendar brez Smart Cockpit ↓

Naš nasvet: spremenite svoj pametni telefon v pilotsko kabino!


Preprosto pritrdite standardno držalo za pametni telefon s 360° krogličnim zglobom na krmilo in uporabite praktične funkcije aplikacije AL-KO inTOUCH.


Smart Connected: vse na prvi pogled zahvaljujoč aplikaciji AL-KO inTOUCH

Prikaz stanja napolnjenosti obeh baterij
WiFi povezljivost
in še veliko več

Na aplikacijo >

Balanced Discharging System / Uravnotežen sistem praznjenja

Nove akumulatorske kosilnice AL-KO ENERGY FLEX in nove akumulatorske kosilnice solo® by AL-KO Comfort pro in premium pro s 36 V ENERGY FLEX baterijo imajo predal za baterije za do dve bateriji in jih je zato mogoče uporabljati z eno ali dvema baterijama. uporabiti.

Z uporabo dveh baterij je čas delovanja ustrezno daljši. Zahvaljujoč "Balanced Discharging System" se obe bateriji uporabljata sinhrono. To zagotavlja nežno praznjenje baterij in dolgo življenjsko dobo.

Akkufach für zwei Akkus | AL-KO Akku-Rasenmäher

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.