Storitev namestitve robotske kosilnice

Storitev namestitve robotske kosilnice

Naša vsestranska  ponudba: Storitev namestitve robotske kosilnice od strokovnjaka za vrtove


Namestitev in zagon robotske kosilnice AL-KO sta preprosta. Morda pa nimate časa ali volje. Zato vam ponujamo celovito brezskrbno storitev: strokovnjak za vrtove AL-KO za nizko ceno all-inclusive namesti robotsko kosilnico na vašem vrtu. To pomeni, da vam, kupcu, ni treba vložiti nobenega truda in lahko takoj po nakupu robotske kosilnice uživate v novo pridobljenem prostem času. Prenesite naš informativni letak tukaj.

Vaše prednosti:

| Robotska kosilnica in namestitev iz enega vira
| Namestitev in zagon po nizkih fiksnih cenah*
| Nasveti strokovnjakov AL-KO


Pavšalno plačilo za namestitev vključuje naslednje storitve:

| Predhodno načrtovanje/posvetovanje med namestitvijo
| Enkratno potovanje servisnega tehnika na mesto namestitve in nazaj (po vsej Sloveniji)
| Polaganje mejne žice (po potrebi je na voljo kot dodatna oprema)
| Osnovne nastavitve robotske kosilnice
| Kratka navodila o funkcijah robotske kosilnice


Pregled cen:


Površina

250 m²500 m²700 m²1200 m²2000 m²
Cena*285 €330 €359 €409 €499 €

*DDV je vključen c ceni.Izbirna dodatna storitev::

| Namestitev dodatne bazne postaje: na zahtevo


Postopek:

1. Kupite ustrezno robotsko kosilnico AL-KO Robolinho®  za travno površino, ki jo želite pokositi.
2. Registrirajte robotsko kosilnico na spletu, naložite predlogo za načrtovanje in predložite naročilo za namestitev.
3. Če na naši strani ni vprašanj, vas bo naš servisni partner kontaktiral po telefonu v 3-4 delovnih dneh in se z vami dogovoril za sestanek.
4. Namestitev se običajno izvede v nekaj delovnih dneh od datuma sestanka.
5.
Ob namestitvi skrajšajte trato na največ 40 mm
6. Račun bo izdan, ko bo naš servisni partner opravil namestitev.
7. Oglejte si tudi naše informacije o storitvi namestitve Informationen zum Installationsservice .

Naročite storitev robotske kosilnice zdaj

Zdaj naročite storitev namestitve robotske kosilnice po fiksni ceni. Posredujte nam čim več informacij o svoji trati, da se bo strokovnjak za robotske kosilnice lahko idealno pripravil za namestitev na vaši lokaciji.* Od: januarja 2019 so vse cene storitev orientacijske cene za tehnično izvedljivost, namestitev po fiksni ceni, po možnosti pod pogoji, ki jih je predhodno določil AL-KO. Opombe glede storitve namestitve: Priprava / načrtovanje temelji na vaših dokumentih. Izvedbo izvede namestitveni partner, ki smo ga naročili mi. Dodatne storitve so navedene posebej. Naročilo je oddano šele, ko potrditev naročila prejmemo po e-pošti.


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.