AL-KO 36 V Akku-Familie | solo® by AL-KO Gartengeräte

Vrtno orodje AL-KO 36 V solo® by AL-KO

Močna zmogljivost za najvišje zahteve


Strokovnjaki za vrt se zanašajo na akumulatorska orodja mojstrskega razreda in potrebujejo samo eno baterijo za vsa zahtevna opravila: naj gre za obrezovanje žive meje, striženje trave, sekanje lesa, obrezovanje dreves ali košnjo trave – naša zmogljiva litij-ionska baterija AL-KO 36 V s 36 V (40 V max.) poganja vsako solo brezžično orodje AL-KO do vrhunske zmogljivosti. Na voljo je z zmogljivostjo 4,0 Ah ali 5,0 Ah.

Naša najmočnejša družina baterij zagotavlja impresivne rezultate za polprofesionalno delo na vrtu..

Vaše prednosti

Močan
Izjemno robusten
Dolga življenjska doba
Velika izbira naprav

AL-KO 36 V Akku-Familie im Überblick | solo® by AL-KO Gartengeräte

Moč za zahtevno delo

Z akumulatorsko družino AL-KO 36 V in vrtnim orodjem solo® by AL-KO lahko obvladate vsa vrtna dela, ne glede na to, kako obsežna, v velikem in komercialnem obsegu. .

Baterijo priročno nosite na pasu: baterijski pas solo® by AL-KO BB 40

Z akumulatorskim pasom Solo® by AL-KO BB 40 je močna profesionalna orodja solo® by AL-KO še posebej priročna.

Daljši delovni čas brez prekinitve: rezervno baterijo lahko nosite na pasu. Če je prva baterija prazna, se takoj uporabi naslednja.
Prijetno oblazinjenje: pas akumulatorja je v celoti oblazinjen. To skupaj s silikonskimi blazinami na predelkih za baterije zagotavlja najboljše možno udobje pri delu.
Optimalna svoboda gibanja: Roke se razbremenijo, ker baterija ni več pritrjena na napravo. Dva držala za kable ob strani pasu omogočata dobro vodenje naprave.
Profesionalni nasvet: Z adapterjem AL-KO 36 V (št. artikla 127579), ki je na voljo posebej, lahko uporabljate celotno paleto ročnega vrtnega orodja AL-KO 36 V.

Dobro je vedeti:

Za vsa akumulatorska ročna orodja Solo® by AL-KO (razen za akumulatorske motorne kose in akumulatorska večnamenska orodja) vedno potrebujete akumulatorski pas BB 40.

Z adapterjem AL-KO 36 V nimate na voljo samo akumulatorskih orodij solo® by AL-KO, temveč tudi pestro ponudbo AL-KO 36 V.

Če imate kakršna koli vprašanja, vam bo vaš prodajalec AL-KO ali naša služba za pomoč strankam z veseljem pomagala.

Št. izdelka: 127579 Takoj na voljo
18,90 € *

Odkrijte naše akumulatorsko vrtno orodje solo® by AL-KO za akumulatorjem AL-KO 36 V

Št. izdelka: 113281 Takoj na voljo
49,90 € *
Št. izdelka: 114018 Takoj na voljo
99,90 € *
Št. izdelka: 113280 Takoj na voljo
159,90 € *
Št. izdelka: 113524 Takoj na voljo
179,90 € *
Št. izdelka: 114017 Takoj na voljo
279,90 € *
36 V - perfekte Power für Garten-Profis | AL-KO 36 V Akku-Familie

Zakaj namerno uporabljamo 36 V (40 V max.)?

Veliko voltov = visoka zmogljivost? Zveni lepo, a ne drži. Moč vaših vrtnih naprav ni določena niti samo s številom voltov niti s številom amperskih ur. Število voltov pomeni zgolj napetost – veliko pomembnejši je podatek za vatne ure (Wh). Vatne ure (Wh) so namreč zmnožek napetosti in kapacitete (število voltov x število amperskih ur) in izražajo energijsko vsebnost, s tem pa tudi čas delovanja do ponovnega polnjenja.

NAPETOST
VOLT (V)

x

KAPACITETA
AMPERSKA URA (Ah)

=

ENERGIJA
VATNA URA (Wh)

Pri solo® by AL-KO imamo vedno pred očmi vaše potrebe in se zato premišljeno osredotočamo na akumulatorje do največ 40 V in 180 Wh. Saj samo ti lahko nudijo prednosti, ki so potrebne pri vaših vrtnih opravilih:

Profesionalna zmogljivost
| Dolgi časi delovanja
Optimalna, nizka teža
Priročna velikost
Dobro razmerje med ceno in kakovostjo

Visoko število voltov (visoka napetost) torej ne prinese boljše uporabnosti – prav nasprotno: višjo napetost je mogoče doseči le z večjim številom celic v akumulatorju, kar pa je neizogibno povezano z nesorazmerno večjo težo, večjim in bolj okornim ohišjem ter znatno višjimi stroški.

Mi pa vam želimo vrtna opravila olajšati in zato smo se odločili za najboljšo rešitev: pametna akumulatorska tehnologija do maks. 40 V je preprosto priročna in zagotavlja popoln užitek pri vrtnarjenju.

Nazivna napetost (36 V)je napetost med običajnim delovanjem.

Največja napetost (maks 40 V ) izraža največjo izmerljivo vrednost, ki bo dosežena po zaključku postopka polnjenja.

akumulatorsko vrtno orodje solo® by AL-KO z akumulatorjem AL-KO 36 V v uporabi


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.