Power Flex akumulatorsko orodje

Akku Gartengeräte | solo by AL-KO Power Flex Akku im Einsatz

Visoka zmogljuvosti za najvišje zahteve

Profesionalci si želijo akumulatorje mojsterskega razreda.

En akumulator za vse zahtevne naloge: naj gre za obrezovanje žive meje, prirezovanje trave, drobljenje lesa, žaganje vej na višini ali košnjo trave skupna osnova palete akumulatorjev Power Flex je litij-ionska baterija maks.
42 V / 7,5 Ah. Naša najzmogljivejša paleta akumulatorjev polprofesionalcem in profesionalcem ponuja osupljive rezultate..

Prednosti akum. Power Flex 42 V


| Popolnoma nepremočljiva in izjemno robustna
|
 
Največja zmogljivost
| Indikator samodejne napolnjenosti
| Pametni pomnilnik napak

Inovativna tehnologija za zahtevno delo


Z družino akumulatorja Power Flex lahko opravljate vsa obsežna vrtnarska dela v velikem do komercialnem obsegu..

Skupna osnova družine akumulatorja Power Flex je litij-ionska baterija z največ 42 V / 7,5 Ah. Navdušuje z impresivno delovno zmogljivostjo z velikimi zalogami moči. In je brezžičen, brez emisij in izredno tih. Poleg tega je zaradi svojih litij-ionskih celic izjemno trpežen in se ne samoprazni: nima spominskega učinka..

LED zaslon na akumulatorju prikazuje natančno stanje napolnjenosti. Tako vedno veste, kdaj je treba baterijo napolniti. Baterija je spet polna po samo 2,5 urah. Nato lahko, odvisno od naprave, z njo delate do 200 minut..

Za vse baterije, kupljene po letu 2017, damo 2-letno garancijo proizvajalca.

Energy Flex ustreza Power Flexu

Polna moč z močnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo

Za ambiciozne ljubitelje vrtnarjev obstajajo bolj energične novice::

Z lahkotnom akumulatorjem Energy Flex iz linije AL-KO imate zdaj zanimivo alternativo profesionalneg akumulatorja Power Flex. Zahvaljujoč 40 V in 4,0 ali 5,0 Ah Energy Flex nudi polno moč, je lahek, poceni in idealen za uporabo na srednje velikih do velikih vrtovih. Izbrane naprave Power Flex lahko zdaj zahvaljujoč akumulatorskem pasu BB 40 uporabljate z lahkotno. 

Power Flex

Vsi izdelki na prvi pogled

Št. izdelka: 127579 Takoj na voljo
16,90 € *
Št. izdelka: 113280 Takoj na voljo
144,90 € *
Št. izdelka: 113524 Takoj na voljo
169,90 € *
Št. izdelka: 113281 Takoj na voljo
44,90 € *

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.