oxstartpage SI

Spletna trgovina vrtnih orodij od AL-KO

Vaše prednosti:

Najpomembnejši deli naše sezone:

Smart Gardening | AL-KO Pametno vrtnarjenje

Pametno vrtnarjenje z aplikacijo Alexa, IFTTT in inTOUCH: inteligentne rešitve, ki vam olajšajo vrtnarjenje

AL-KO Akumulatorske družine| AL-KO Akumulatorsko orodje

Akumulatorska moč za vsak vrt: Odkrijte družine akumulatorskog orodja AL-KO za najrazličnejše zahteve

Trenutne teme:

Poletno rezano živo mejo | Oblikujte živo mejo AL-KO

Zadnji izbruh za poletno obrezovanje: Kaj morate zdaj razmisliti, da dobite živo mejo v formi

Podaljšana garancija | Registrirajte svoj izdelek AL-KO in podaljšajte garancijo

Registrirajte izdelek AL-KO, ki ste ga kupili, in podaljšajte garancijsko obdobje na 4 leta.

Spletna trgovina AL-KO | AL-KO premium dostavna služba

Naročite prek spleta, naša regionalna specializirana trgovina vam bo dostavila navodila o uporabi naprave.

Družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1931, današnja skupina AL-KO Kober, je vodilni ponudnik na področju vrtne tehnike, avtomobilske in prezračevalne tehnike. Na območju Gardentecha ponuja AL-KO vsa vrtna orodja, ki jih potrebujete za lep in urejen vrt. Pri nas ne boste našli le široke palete kosilnic, temveč tudi številne druge izdelke za nego trate: od kosilnic in rahljalnikov do vodnih črpalk za zalivanje vrta. Nega dreves in žive meje je tudi otroška igra z ergonomskimi škarjami za živo mejo, zmogljivimi motornimi žagami, puhalniki in drobilniki listov ter cepilniki lesa! Poleg tega v naši ponudbi ponujamo tudi naprave in aplikacije Smart Garden - tako da lahko tudi vi pametno povežete svoj vrt. .


Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.