AL-KO 2-takt olje 1,0 l

Številka izdelka: 112896 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Visokozmogljivo olje za dvotaktne motorje, za zaščito pred korozijo in čistočo sistema za gorivo
  • Delno sintetično olje za dvotaktne motorje, ki povzroča le malo dima, s stabilizatorjem goriva (fuel fresh - preprečuje staranje goriva, zato gorivo lahko brez skrbi spet uporabite po izteku
  • Za mazanje z mešanico in ločeno mazanje zračno in vodno hlajenih dvotaktnih motorjev
  • Vsebina: 1,0 l

Motorno olje za vaše 2-taktne vrtne naprave

Originalno motorno olje AL-KO za 2-taktne motorje verižnih žag in motornih kos. Delno sintetično visokozmogljivo olje varuje pred korozijo in zahvaljujoč vsebovanemu stabilizatorju goriva fuel fresh dovoljuje skladiščenje goriva čez zimo.


Kupite pribor za bencinske kosilnice in druge vrtne naprave

Kupite originalni pribor AL-KO tukaj v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Pri nas dobite posebne nadomestne nože, nadomestne verige, nadomestne nitke in motorno olje za svoje bencinske vrtne naprave AL-KO.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 112896
EAN 4003718044034
Znamka AL-KO

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.