Vrtna črpalka AL-KO Jet 5000 Comfort

Številka izdelka: 112842 Kmalu spet na voljo
Ponovno na voljo od 19.06.2024
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Namakanje vrta iz vodnjaka, cisterne, posode za deževnico, ribnika
  • Z zaščito pred suhim tekom zahvaljujoč sistemu Flow-Control
  • Patentiran predfilter velikosti XXL s preprostim čiščenjem zanesljivo varuje notranjost črpalke pred nečistočami.
  • Motor črpalke 1.300 W s samo minimalno potrebo po vzdrževanju, z zaščito pred preobremenitvijo
  • Takojšnja uporaba z vgrajenim Jet-sistemom

Vodna črpalka Jet 5000 Comfort je opremljena za udobno uporabo in posebej učinkovito, dolgotrajno in energetsko varčno namakanje velikega vrta.


Vrtna črpalka s patentom AL-KO

Želite vodo za zalivanje cvetlic, trate in vrta udobno črpati iz vodnjaka, ribnika ali cisterne? Se želite sproščeno ohladiti s prho na svojem vrtu? Ali želite črpati čisto vodo z visokim tlakom na večjo razdaljo? V teh primerih so naše vrtne črpalke prave za vas. So idealen pripomoček pri namakanju vašega vrta. S samo nekaj prijemi namestite črpalko in jo pripravite za tiho in učinkovito črpanje.
To velja zlasti za vodno črpalko AL-KO Jet 5000 Comfort. S svojim močnim motorjem 1.300 W ima več kot dovolj moči za črpanje vode iz vodnjaka, cisterne ali posode za deževnico. S svojo ravnijo hrupa samo 81 deluje zelo tiho in pri tem tudi energetsko varčno. Kakovost črpalke je opazna tudi pri podrobnostih, katerih pomen se pokaže pri dolgotrajnejšem obratovanju: priključni navojni nastavki so iz medenine. Sestavni deli, ki pridejo v stik z vodo, so iz nerjavnega plemenitega jekla.


Tehnični podatki vrtne črpalke AL-KO Jet 5000 Comfort

Z višino črpanja do 50 m in samodejnim vsesavanjem do maks. 8 m je vodno črpalko mogoče uporabiti v različne namene. Naj gre za nadzemni rezervoar, cisterno za deževnico ali vodnjak globoko v zemlji – črpalka s takojšnjim učinkom in sposobnostjo črpanja do 4.500 l/h prepriča v vsakem trenutku. Da ne pride do poškodovanja zaradi grobe umazanije, ima črpalka velik in učinkovit filter, ki ga je mogoče z lahkoto čistiti in s tem uporabljati daljši čas. V ta namen je priložen priročen ključ za filter, ki služi za odvitje XXL-filtra.
Učinkovit sesalni sistem vrtne črpalke AL-KO JET 5000 Comfort omogoča, da je črpalka hitro pripravljena za črpanje. Elektronski krmilni sistem Flow-Control neprestano nadzira delovanje črpalke in skrbi za zanesljivo zaščito pred suhim tekom. Ohišje vrtne črpalke AL-KO JET 5000 Comfort je iz umetne mase, velika spodnja ploskev omogoča zanesljivo postavitev črpalke. Priključki za gibke cevi ustrezajo standardni velikosti 1, zato je že obstoječ material mogoče brez težav kombinirati s črpalko.
Opomba: vrtna črpalka ni primerna za pitno vodo, ampak samo za porabno ali klorirano vodo (iz plavalnega bazena) do 35 °C. Prav tako ni primerna za uporabo s slano vodo, vodo z vsebnostjo agresivnih kemikalij ali peska.


Kupite vodno črpalko AL-KO Jet 5000 Comfort

Kupite vodno črpalko AL-KO Jet 5000 preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Vrtna črpalka AL-KO Jet 5000 je zelo koristen prenosen pripomoček pri namakanju in odvodnjavanju, črpanju iz vodnjaka, cisterne ali posode za deževnico ter ribnika oz. bazena.
Ali iščete še druge možnosti? Pri nas dobite tudi številne druge vrtne in vodne črpalke, ki so ustrezne za vaš vrt.

"
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 112842
EAN 4003718042894
Maks. pretok l / h 4500 LPH
Maks. višina črpanja v m 50 M
Maks. sesalna višina, m 8 M
Maks. tlak, barih 5 BAR
Pogon črpalke 1-stopenjsko
Zaščita pred suhim tekom DA
Neto teža v kg 11.5 KG
dim. Širina cm brez škatle 20.8 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 47.6 CM
dim. Višina cm brez škatle 35 CM
Bruto teža v kg 13.5 KG
Filter DA
Moč, W 1300 W
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 78
Dolžina kabla v m 1 M
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Comfort

Prenosi

Navodila za uporabo Download (3.16MB)
Izjave o skladnosti Download (1.51MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.