Vrtna črpalka AL-KO Jet 3600 Easy

Številka izdelka: 113797 Takoj na voljo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Je energetsko učinkovita, samodejno vsesava in je zaščitena pred suhim tekom
  • Velik učinek sesanja in učinkovit pretok vode zaradi vgrajenega venturi-sistema
  • Obstojno ohišje črpalke je ojačeno s steklenimi vlakni
  • Preprost transport zahvaljujoč ergonomskemu ročaju
  • Velik predfilter za nečistoče
  • Udobno polnjenje skozi polnilni lijak pri zagonu

Vodna črpalka Jet 3600 Easy se glede opremljenosti odlikuje z udobjem in omogoča zmogljivo, dolgotrajno in energetsko varčno namakanje velikega vrta.


Vrtna črpalka s patentom AL-KO

Ali želite vodo za zalivanje cvetlic, trate in vrta udobno črpati iz vodnjaka, ribnika ali cisterne? Se želite sproščeno ohladiti s prho na svojem vrtu? Ali želite črpati čisto vodo z visokim tlakom na večjo razdaljo? V teh primerih so naše vrtne črpalke prave za vas. So idealen pripomoček pri namakanju vašega vrta. S samo nekaj prijemi jo namestite in pripravite za tiho in učinkovito črpanje. Velik učinek sesanja in učinkovit pretok vode zaradi vgrajenega venturi-sistema.


Tehnične podrobnosti vrtne črpalke AL-KO Jet 3600 Easy

Z višino črpanja do 38 m in samodejnim vsesavanjem do maks. 8 m je vodno črpalko mogoče uporabiti v različne namene. Naj gre za nadzemni rezervoar, cisterno za deževnico ali vodnjak globoko v zemlji – črpalka s takojšnjim učinkom in sposobnostjo črpanja do 3600 l/h prepriča v vsakem trenutku. Da ne pride do poškodovanja zaradi grobe umazanije, ima črpalka velik in učinkovit filter, ki ga je mogoče z lahkoto čistiti in s tem uporabljati daljši čas.
Učinkovit sesalni sistem vrtne črpalke AL-KO JET 3600 Easy z močjo 850 W omogoča, da je črpalka hitro pripravljena za črpanje. Je energetsko učinkovita in zaščitena pred suhim tekom. Ohišje vrtne črpalke AL-KO JET 3600 Easy je iz umetne mase, ojačene s steklenimi vlakni; velika spodnja ploskev omogoča zanesljivo postavitev črpalke. Priključki za gibke cevi ustrezajo standardni velikosti 1", zato je že obstoječ material mogoče brez težav kombinirati s črpalko.
Opomba: vrtna črpalka ni primerna za pitno vodo, ampak samo za porabno ali klorirano vodo (iz plavalnega bazena) do 35 °C. Prav tako ni primeren za uporabo s slano vodo, vodo z vsebnostjo agresivnih kemikalij ali peska.


Nakup vrtne črpalke AL-KO Jet 3600 Easy

Kupite vrtno črpalko AL-KO Jet 3600 Easy preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Vrtna črpalka AL-KO Jet 3600 Easy je učinkovit prenosni pripomoček pri namakanju in črpanju vode iz vodnjaka, cisterne, posode za deževnico ali ribnika oz. bazena.
Ali iščete še druge možnosti? Pri nas dobite tudi številne druge vrtne in vodne črpalke, ki so ustrezne prav za vaš vrt

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113797
EAN 4003718060812
Maks. pretok l / h 3600 LPH
Maks. višina črpanja v m 38 M
Maks. sesalna višina, m 8 M
Maks. tlak, barih 3.8 BAR
Pogon črpalke 1-stopenjsko
Zaščita pred suhim tekom NE
Neto teža v kg 8 KG
dim. Dolžina cm brez škatle 45.1 CM
Bruto teža v kg 9 KG
dim. Širina cm brez škatle 18.57 CM
dim. Višina cm brez škatle 25.2 CM
Filter DA
Moč, W 850 W
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 76
Dolžina kabla v m 1 M
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Easy

Prenosi

Navodila za uporabo Download (3.73MB)
Izjave o skladnosti Download (1.5MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.