Vrtna črpalka AL-KO Jet 3000 Inox Classic

Številka izdelka: 112838 Kmalu spet na voljo
Ponovno na voljo od 27.05.2024
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Cenovno ugodno črpanje vode iz vodnjaka, cisterne ali posode za deževnico
  • Glava črpalke iz nerjavnega plemenitega jekla
  • S priročnim ročajem za prenašanje
  • Motor 650 W s samo minimalno potrebo po vzdrževanju, z zaščito pred preobremenitvijo
  • Hitro, učinkovito in energetsko varčno črpanje vode z Jet-sistemom

Naj gre za vodnjak, cisterno ali posodo za deževnico – vodna črpalka Jet 3000 Inox Classic s sistemom Jet že v najkrajšem času brez težav vsesa vodo.


Vrtna črpalka z visokim izkoristkom

Vrtna črpalka AL-KO Jet 3000 Inox Classic s klasičnim videzom v barvah siva, rdeča, srebrna je zelo koristna na najrazličnejših področjih uporabe. Zlasti primerna je za intenzivno namakanje kmetijske površine in vrta iz vodnjaka, cisterne ali posode za deževnico. Zmogljivost vsesavanja znaša nič manj kot 8 m pri višini črpanja do 35 m. Masa črpalke je samo 6,3 kg, uporabnika pa navduši tudi preprost zagon črpalke. Črpalka ima sesalni in tlačni priključek 1.


Tehnične podrobnosti vrtne črpalke AL-KO Jet 3000 Inox Classic

Vodna črpalka AL-KO Jet 3000 Inox Classic se kot prenosna naprava za namakanje odlikuje z ugodnim razmerjem med kakovostjo in ceno. Pri nazivni moči 650 W in zmogljivosti črpanja do 3.100 l/h je zelo primerna za uporabo v hiši in na vrtu.
Zaradi ohišja iz umetne mase, ojačene s steklenimi vlakni, in glave črpalke iz nerjavnega plemenitega jekla je vodna črpalka AL-KO Jet 3000 Classic izredno obstojna vrtna naprava. Ne samo, da je neuničljiva in ne potrebuje vzdrževanja, opremljena je tudi z motorjem, ki je zaščiten pred preobremenitvijo – še ena skrb manj za uporabnika.
Vodna črpalka je idealna za priključitev na vrtno gibko cev ali pršilnik, odvisno, za kateri namen se uporablja. Zaradi ročaja je uporabna tudi kot prenosna naprava. Poleg tega 1-stopenjska vrtna črpalka AL-KO deluje zelo tiho.
Opomba: vrtna črpalka ni primerna za pitno vodo, ampak samo za porabno ali klorirano vodo (iz plavalnega bazena) do 35 °C. Prav tako ni primerna za uporabo s slano vodo, vodo z vsebnostjo agresivnih kemikalij ali peska.


Kupite vodno črpalko AL-KO Jet 3000 Inox Classic

Kupite vodno črpalko AL-KO Jet 3000 Inox Classic preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Vrtna črpalka AL-KO Jet 3000 Inox Classic je zelo koristen prenosen pripomoček pri namakanju iz vodnjaka, cisterne ali posode za deževnico.
Ali iščete še druge možnosti? Pri nas dobite tudi številne druge vrtne in vodne črpalke, ki so ustrezne za vaš vrt.

"
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 112838
EAN 4003718042856
Maks. pretok l / h 3100 LPH
Maks. višina črpanja v m 35 M
Maks. sesalna višina, m 8 M
Maks. tlak, barih 3.5 BAR
Pogon črpalke 1-stopenjsko
Neto teža v kg 6.3 KG
Zaščita pred suhim tekom NE
dim. Višina cm brez škatle 21.5 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 35.5 CM
Bruto teža v kg 7.3 KG
dim. Širina cm brez škatle 19.5 CM
Filter NE
Moč, W 650 W
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 76
Dolžina kabla v m 1 M
Linija izdelkov Easy
Znamka AL-KO

Prenosi

Navodila za uporabo Download (2.87MB)
Download (2.73MB)
Izjave o skladnosti Download (1.51MB)
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.