Samodejna črpalka AL-KO HWA 6000/5 Premium

Številka izdelka: 113141 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • 5-stopenjska črpalna tehnika omogoča izjemno zmogljivost pri posebno tihem delovanju
  • Zanesljivo, tiho delovanje
  • Črpalka, ki potrebuje le malo vzdrževanja, s konstantnim vodnim tlakom, z zaščito pred suhim tekom
  • Enostaven zagon zahvaljujoč XXL-filtru in protipovratnemu ventilu
  • Sestavni deli, ki pridejo v stik z vodo, so iz medenine in nerjavnega plemenitega jekla

Samodejna črpalka HWA 6000/5 Premium je elektronsko krmiljena rešitev za namakanje trate in gredic ali za obratovanje z namakalnimi pršilniki ali vrtno prho pri konstantnem tlaku vode.


Samodejna črpalka – kompaktna in močna

Kdor želi svoj vrt redno namakati z deževnico ali vodo iz vodnjaka in mu je odveč ročno vklapljanje in izklapljanje črpalke, si kupi samodejno črpalko. Kdor si želi posebno zmogljiv premium model, se odloči za HWA 6000/5 Premium. Samodejna črpalka AL-KO omogoča avtomatizirano oskrbo z vodo pri konstantnem tlaku. Samodejna črpalka je vodna črpalka s posebno zmogljivo elektronsko regulacijsko enoto, ki nadzira vklop in izklop črpalke.
Samodejna črpalka AL-KO je povezovalni člen med cisterno oz. sodom za deževnico in porabniki, npr. namakalnim sistemom za vrt. Ko npr. odprete prho na vrtu, pride do znižanja tlaka v cevovodu. Inteligentno elektronsko krmilje Automatic Control se odzove in vklopi črpalko. Številne samodejne črpalke se intenzivno uporabljajo prav poleti: z napravami AL-KO posedujete mehaniko za črpanje z dolgo življenjsko dobo, ki v povezavi z dovršenim krmiljem skrbi za trajno namakanje vrta.


Tehnične podrobnosti samodejne črpalke AL-KO HWA 6000/5 Premium

Inteligentno elektronsko krmilje Automatic Control stalno nadzora obratovanje črpalk in skrbi za energetsko varčno obratovanje pri absolutno konstantnem tlaku in z optimalno zaščito pred suhim tekom. Če pride do pomanjkanja vode, se črpalka v trenutku izključi – zato se črpalka nikdar ne pregreje. S 5-stopenjsko, učinkovito tehniko črpanja z izkoristkom nad 30 odstotkov je samodejna črpalka HWA 6000/5 Premium zelo učinkovita. Zaradi največje izmerjene emisije hrupa 71 db(A) je njeno delovanje prijetno tiho. Vijačne zveze na dovodu in odvodu so iz medenine. Hidravlični deli črpalke, ki predejo v stik z vodo pa so izdelani iz nerjavnega materiala. In še nekaj, kar je všeč številnim uporabnikom samodejnih črpalk: naprave AL-KO skoraj ne potrebujejo vzdrževanja.
Z zmogljivostjo črpanja do 60 m in zmogljivostjo vsesavanja do 8 m je uporabnost samodejne črpalke res vsestranska. Naj gre za nadzemni rezervoar, cisterno za deževnico ali vodnjak globoko v zemlji – črpalka s takojšnjim učinkom in sposobnostjo črpanja do 6.000 l/h prepriča v vsakem trenutku. Da bi ne glede na kakovost vode ne prišlo do poškodovanja samodejne črpalke AL-KO HWA 4000 Comfort zaradi grobe umazanije, ima vgrajen XXL-Filter, katerega življenjska doba je zelo dolga zaradi preprostega čiščenja. Ključ za filter, ki je v obsegu dobave, vam pomaga pri demontaži filtra. Tako prihranite čas, ki bi ga sicer porabili za nego in ohranjanje delovanja črpalke.
Učinkovit sesalni sistem samodejne črpalke HWA 6000/5 Premium skrbi, da voda po cevi hitro priteče do mesta, kjer jo potrebujete. Na ta način je črpalka že v kratkem času pripravljena za delovanje. Priključki za gibke cevi ustrezajo standardni velikosti 1, zato je že obstoječ material mogoče brez težav kombinirati s samodejno črpalko AL-KO.
Opomba: samodejna črpalka ni primeren za pitno vodo, ampak samo za porabno vodo.


Kupite samodejno črpalko AL-KO HWA 6000/5 Premium

Kupite samodejno črpalko AL-KO HWA 6000/5 Premium preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Samodejna črpalka AL-KO je model zgornjega razreda za avtomatizirano oskrbo s porabno vodo.
Ali iščete še druge možnosti? Pri nas dobite še številne druge samodejne črpalke za ugodno ceno, npr. vstopni model HWA 4000 Comfort ali model srednjega razreda HWA 4500 Comfort.

"
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113141
EAN 4003718048599
Maks. pretok l / h 6000 LPH
Maks. višina črpanja v m 60 M
Maks. sesalna višina, m 8 M
Maks. tlak, barih 6 BAR
Pogon črpalke 5-stopenjsko
Neto teža v kg 14.8 KG
dim. Širina cm brez škatle 17 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 51.5 CM
dim. Višina cm brez škatle 25.1 CM
Filter DA
Mera dolžina karton cm 52.5 CM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 73
Dolžina kabla v m 1 M
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Premium
Moč motorja v vatih 1400 W

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.