Samodejna črpalka AL-KO HWA 3600 Easy

Številka izdelka: 113799 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Samodejna, elektronsko krmiljena oskrba s porabno vodo; z vgrajeno zaščito pred suhim tekom
  • Trajno tesne in obstojne zaradi keramičnega tesnila gredi
  • Velik učinek sesanja in učinkovit pretok vode zaradi vgrajenega venturi-sistema
  • Obstojno ohišje črpalke je ojačeno s steklenimi vlakni
  • Preprost transport zahvaljujoč ergonomskemu ročaju
  • Velik predfilter za nečistoče
  • Avtonomno delovanje s konstantnim tlakom

Samodejna črpalka HWA 3600 Easy se glede opremljenosti odlikuje z udobjem in omogoča zmogljivo, dolgotrajno in energetsko varčno namakanje velikega vrta.


Samodejna črpalka s patentom AL-KO

Ali želite vodo za zalivanje cvetlic, trate in vrta udobno črpati iz vodnjaka, ribnika ali cisterne? Želite z minimalnimi stroški in konstantnim tlakom vode napajati svoj pralni stroj ali prho? Želite svoj vrt namakati z vrtnimi razpršilniki? V teh primerih so naše samodejne črpalke prave za vas. To so idealni pripomočki za stalno oskrbo z vodo na vrtu in okrog hiše. S samo nekaj prijemi jo namestite in pripravite za tiho in učinkovito črpanje. Velik učinek sesanja in učinkovit pretok vode zaradi vgrajenega venturi-sistema.


Tehnične podrobnosti samodejne črpalke AL-KO HWA 3600 Easy

Z višino črpanja do 38 m in samodejnim vsesavanjem do maks. 8 m je vodno črpalko mogoče uporabiti v različne namene. Naj gre za nadzemni rezervoar, cisterno za deževnico ali vodnjak globoko v zemlji – črpalka s takojšnjim učinkom in sposobnostjo črpanja do 3600 l/h prepriča v vsakem trenutku. Da ne pride do poškodovanja zaradi grobe umazanije, ima črpalka velik in učinkovit filter, ki ga je mogoče z lahkoto čistiti in s tem uporabljati daljši čas.
Učinkovit sesalni sistem naše samodejne črpalke HWA 3600 Easy z močjo 850 W omogoča, da je črpalka hitro pripravljena za črpanje. Je energetsko učinkovita, zaščitena pred suhim tekom in daje konstanten tlak. Velika spodnja ploskev omogoča zanesljivo postavitev črpalke. Priključki za gibke cevi ustrezajo standardni velikosti 1", zato je že obstoječ material mogoče brez težav kombinirati s črpalko.
Opomba: samodejna črpalka ni primerna za pitno vodo, ampak samo za porabno in klorirano vodo (iz plavalnega bazena) do 35 °C. Prav tako ni primeren za uporabo s slano vodo, vodo z vsebnostjo agresivnih kemikalij ali peska.


Nakup samodejne črpalke AL-KO HWA 3600 Easy

Kupite AL-KO HWA 3600 Easy preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. To je učinkovit prenosni pripomoček pri namakanju in črpanju vode iz vodnjaka, cisterne, posode za deževnico ali ribnika oz. bazena.
Ali iščete še druge možnosti? Pri nas dobite tudi številne druge vrtne in vodne črpalke, ki so ustrezne prav za vaš vrt.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113799
EAN 4003718060836
Maks. pretok l / h 3600 LPH
Maks. višina črpanja v m 38 M
Maks. sesalna višina, m 8 M
Maks. tlak, barih 3.8 BAR
Pogon črpalke 1-stopenjsko
Neto teža v kg 8.1 KG
dim. Višina cm brez škatle 21.5 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 35.5 CM
Bruto teža v kg 9 KG
dim. Širina cm brez škatle 19.5 CM
Filter DA
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 76
Dolžina kabla v m 1 M
Linija izdelkov Easy
Znamka AL-KO

Engine

Moč motorja v vatih 850 W

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (3.73MB)
Izjave o skladnosti Download (1.5MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.