Hidrofor AL-KO HW 6000 FMS Premium

Številka izdelka: 112852 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Velika zmogljivost in 5-stopenjska črpalna tehnika
  • Popolna opremljenost z manometrom, tlačnim stikalom in priključnim kablom
  • Dolga življenjska doba zaradi obstojnega in robustnega motorja s termično zaščito
  • Majhna poraba prostora zaradi kompaktne konstrukcije
  • Vsi deli, ki pridejo v stik z vodo, so iz materiala, ki je odporen proti oksidaciji in koroziji

Hidrofor vrhunske kakovosti je izjemno primeren za črpanje deževnice iz vodnjaka ali cisterne, za vodno oskrbo hiše, kmetije in vrta ter za zvišanje tlaka v obstoječem vodnem sistemu.


Hidrofor HW 6000 FMS Premium: vrhunski model

Hidrofor AL-KO HW 6000 FMS Premium je naš vrhunski model z odličnimi lastnostmi: naše stranke so z njim zelo zadovoljne, hvalijo zlasti prvorazredno izdelavo, zmogljivost pri sesanju in črpanju porabne vode in hitro vzpostavitev tlaka. Uporabniki zelo cenijo tudi prijaznost za uporabnika in možnost intuitivnega in individualnega nastavljanja na zaslonu. Če se torej odločite za ta hidrofor, se odločite za vrhunsko kakovost, s pomočjo katere ga boste mnogo let in na okolju prijazen način zadovoljno uporabljali v svojem vrtu in gospodinjstvu.


Tehnične podrobnosti hidroforja HW 6000 FMS Premium

Z sposobnostjo višine črpanja do 60 m in samodejnega sesanja do največ 8 m pri tlaku 6,0 bar je uporaba hidroforja res vsestranska. Naj gre za nadzemni rezervoar, cisterno za deževnico ali vodnjak globoko v zemlji – črpalka s takojšnjim učinkom in izredno sposobnostjo črpanja do 6.000 l/uro prepriča v vsakem trenutku. Zahvaljujoč konstantnemu tlaku je hidrofor AL-KO z učinkovito 5-stopenjsko črpalno enoto in motorjem moči 1.400 W mogoče uporabljati v različne namene. Patentiran predfilter velikosti XXL s preprostim čiščenjem zanesljivo varuje notranjost črpalke pred nečistočami. Ohišje predfiltra je s priloženim ključem za filter mogoče hitro in preprosto sprostiti. Tako prihranite čas, ki bi ga sicer porabili za nego in ohranjanje delovanja črpalke.
Hidrofor ima zelo visok izkoristek in patentiran elektronski mehanizem za nadzor tlaka v rezervoarju. Njegovo delovanje je učinkovito in energetsko varčno. Sistem za merjenje pretoka vsak trenutek meri pretok in vgrajena zaščita pred suhim tekom zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Če pride do pomanjkanja vode, se črpalka v trenutku izključi – zato se črpalka nikdar ne pregreje. V hiši ali kleti stalno nameščen hidrofor AL-KO HW 6000 FMS Premium ohranja konstanten tlak vode in se avtomatsko vklopi, ko pride do porabe vode. Njegovo delovanje z največ 73 dB je zelo tiho.
Priključki za gibke cevi ustrezajo standardni velikosti 1, zato je že obstoječe namakalne sisteme mogoče brez težav kombinirati s hidroforjem AL-KO.
Opomba: hidrofor ni primeren za pitno vodo, ampak samo za porabno vodo.


Kupite hidrofor AL-KO HW 6000 FMS Premium

Kupite hidrofor AL-KO HW 6000 FMS Premium preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v vaši okolici. Hidrofor AL-KO z vrhunsko opremo omogoča avtomatizirano oskrbo s porabno vodo.
Ali iščete še druge možnosti? Pri nas dobite še druge hidroforje v premium-izvedbi z drugačno stopnjo opremljenosti, npr. hidrofor AL-KO HW 5000 FMS Premium ali hidroforje iz serij Comfort ali Classic.

"
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 112852
EAN 4003718042993
Maks. pretok l / h 6000 LPH
Maks. višina črpanja v m 60 M
Maks. sesalna višina, m 8 M
Maks. tlak, barih 4 BAR
Pogon črpalke 5-stopenjsko
Zaščita pred suhim tekom DA
Neto teža v kg 20.8 KG
Vklopni tlak, bar 2 BAR
Zaporni tlak, bar 4 BAR
dim. Širina cm brez škatle 17 CM
dim. Višina cm brez škatle 25.1 CM
Prostorninska tlačna posoda v litrih 20 L
Bruto teža v kg 24 KG
dim. Dolžina cm brez škatle 51.5 CM
Filter DA
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 73
Dolžina kabla v m 1 M
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Premium

Engine

Moč motorja v vatih 1400 W

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (9.39MB)
Izjave o skladnosti Download (1.5MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.