Hidrofor AL-KO HW 4000 FCS Comfort

Številka izdelka: 112849 Kmalu spet na voljo
Ponovno na voljo od 18.06.2024
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Zelo kakovosten hidrofor z vrhunsko opremo
  • Predfilter velikosti XXL s preprostim čiščenjem in dolgo življenjsko dobo
  • Učinkovita zaščita pred suhim tekom s sistemom Flow-Control
  • Preprosta namestitev in zagon, ker je protipovratni ventil v obsegu dobave
  • Popolna opremljenost z manometrom, tlačnim stikalom in priključnim kablom

Hidrofor je primeren za namakanje vrta in zemljišča, za vodno oskrbo hiše in zvišanje tlaka v obstoječem vodnem sistemu.


Hidrofor HW 4000 FCS Comfort: velika moč in vrhunska oprema

Tudi dandanes se še veliko pitne vode uporabi kot porabno vodo. Ob tem pa je zanesljiva uporaba deževnice in vode iz vodnjaka kot porabne vode s hidroforjem AL-KO preprostejša in zanesljivejša kot kdajkoli. Z našim hidroforjem lahko zahvaljujoč inteligentni elektroniki, obstojni mehaniki črpalk in tlačnemu rezervoarju velikosti 17 l zanesljivo oskrbujete svoj vrt z vodo ali pa vodo celo uporabljate za izpiranje WC-ja, pranje, prhanje in izpiranje. HW 4000 FCS Comfort je kakovosten hidrofor z vrhunsko opremo. Odlikuje se tudi s svojo zelo majhno maso, samo 17,9 kg. Številni njegovi deli so iz obstojne umetne mase, pomembni deli za vodenje vode pa so iz medenine ali nerjavnega plemenitega jekla.


Tehnični podatki za HW 4000 FCS Comfort

Ta hidrofor je zelo tiho in mirno delujoča naprava z zmogljivim motorjem moči 1.000 W. Deluje učinkovito in se zaradi visokega izkoristka hidravličnih delov črpalke ne vklaplja pogosto. Poleg 1-stopenjske črpalne tehnike k pomembnim lastnostim, s katerimi se odlikuje ta hidrofor, spadajo še filter velikosti XXL in sestavni deli iz nerjavnega plemenitega jekla. 1-stopenjska črpalna tehnika hidroforja zagotavlja visok tlak do 4,5 bar.
S tem je mogoče doseči največji pretok 4.000 l/uro. Hidrofor AL-KO deluje zelo tiho in mirno ter vedno zagotavlja konstanten tlak. Zahvaljujoč predfitru velikosti XXL je notranjost črpalke dobro zaščitena pred nečistočami. V ohišje črpalke sta poleg tlačne posode vgrajena tudi tlačno stikalo in manometer. Naprava je s tem dobro zavarovana pred tlačnimi udari.
Vgrajena zaščita pred suhim tekom zagotavlja, da pri pomanjkanju medija ne pride do poškodovanja črpalke. Inteligentno krmilje sistema Flow-Control nadzira črpalko 24 ur / 7 dni tedensko in jo v primeru suhega teka takoj izklopi.
Opomba: hidrofor ni primeren za pitno vodo, ampak samo za porabno vodo.


Kupite hidrofor AL-KO HW 4000 FCS Comfort

Kupite hidrofor AL-KO HW 4000 FCS Comfort preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Hidrofor AL-KO z vrhunsko opremo omogoča avtomatizirano oskrbo s porabno vodo.
Ali iščete še druge možnosti? Pri nas dobite še druge hidroforje z drugačno stopnjo opremljenosti, npr. hidrofor AL-KO HW 4500 FCS Comfort ali hidrofor AL-KO HW 5000 FMS Premium.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 112849
EAN 4003718042962
Maks. pretok l / h 4000 LPH
Maks. višina črpanja v m 45 M
Maks. sesalna višina, m 8 M
Maks. tlak, barih 3.8 BAR
Pogon črpalke 1-stopenjsko
Zaščita pred suhim tekom NE
Neto teža v kg 17.9 KG
Vklopni tlak, bar 2 BAR
Zaporni tlak, bar 3.5 BAR
Bruto teža v kg 21 KG
dim. Višina cm brez škatle 64.7 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 47.8 CM
dim. Širina cm brez škatle 28.4 CM
Prostorninska tlačna posoda v litrih 17 L
Filter DA
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 78
Dolžina kabla v m 1 M
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Comfort

Engine

Moč motorja v vatih 1000 W

Prenosi

Navodila za uporabo Download (3.72MB)
Izjave o skladnosti Download (1.5MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.