Hidrofor AL-KO HW 3600 Easy

Številka izdelka: 113798 Majhna zaloga
expected to be with you on 24.06.2024
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Velik učinek sesanja in učinkovit pretok vode zaradi vgrajenega venturi-sistema
  • Voda brez umazanije zahvaljujoč vgrajenemu, posebno velikemu in patentiranemu XXL-predfiltru
  • Trajno tesne in obstojne, s keramičnim aksialnim tesnilom gredi
  • Učinkovito delo z manj pogostim vklopom, ker ima hidravlika črpalke visok izkoristek
  • Popolnoma samodejna oskrba z vodo, inovativen dizajn
  • Vsi deli, ki pridejo v stik z vodo, so iz nerjavnih materialov

Hidrofor HW 3600 Easy se glede opremljenosti odlikuje z udobjem in omogoča zmogljivo, dolgotrajno in energetsko varčno namakanje velikega vrta.


Hidrofor s patentom AL-KO

Ali želite uporabljati vodo iz vodnjaka, cisterne ali posode za deževnico v svoji hiši, na dvorišču ali vrtu? Želite zvišati tlak v zasebnem vodovodnem omrežju? V teh primerih je naš hidrofor prava izbira za vas. To je lahko vaš idealen pripomoček za samodejno črpanje porabne vode. S samo nekaj prijemi ga namestite in že je pripravljen za tiho in učinkovito črpanje. Velik učinek sesanja in učinkovit pretok vode zaradi vgrajenega venturi-sistema.


Tehnične podrobnosti hidroforja AL-KO HW 3600 Easy

Z višino črpanja do 38 m in samodejnim vsesavanjem do maks. 8 m je vodno črpalko mogoče uporabiti v različne namene. Naj gre za nadzemni rezervoar, cisterno za deževnico ali vodnjak globoko v zemlji – črpalka s takojšnjim učinkom in sposobnostjo črpanja do 3600 l/h prepriča v vsakem trenutku. Da ne pride do poškodovanja zaradi grobe umazanije, ima črpalka velik in učinkovit filter, ki ga je mogoče z lahkoto čistiti in s tem uporabljati daljši čas. S prostornino tlačne posode 17 l je zagotovljena zadostna rezerva vode. Vklopni tlak 1,5 bar, izklopni tlak 2,8 bar.
Učinkovit sesalni sistem hidroforja AL-KO HW 3600 Easy z močjo 850 W omogoča, da je črpalka hitro pripravljena za črpanje. Je energetsko učinkovita in zaščitena pred suhim tekom. Ohišje hidroforja HW 3600 Easy je iz umetne mase, ojačene s steklenimi vlakni; velika spodnja ploskev omogoča zanesljivo postavitev črpalke. Priključki za gibke cevi ustrezajo standardni velikosti 1", zato je že obstoječ material mogoče brez težav kombinirati s črpalko.
Opomba: ta hidrofor ni primeren za pitno vodo, ampak samo za porabno in klorirano vodo (iz plavalnega bazena) do 35 °C. Prav tako ni primeren za uporabo s slano vodo, vodo z vsebnostjo agresivnih kemikalij ali peska.


Nakup hidroforja AL-KO HW 3600 Easy

Kupite HW 3600 Easy preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Črpalka je zelo koristen prenosen pripomoček pri namakanju iz vodnjaka, cisterne ali posode za deževnico.
Ali iščete še druge možnosti? Pri nas dobite tudi številne druge vrtne in vodne črpalke, ki so ustrezne prav za vaš vrt.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113798
EAN 4003718060829
Maks. pretok l / h 3600 LPH
Maks. višina črpanja v m 38 M
Maks. sesalna višina, m 8 M
Maks. tlak, barih 3.8 BAR
Pogon črpalke 1-stopenjsko
Neto teža v kg 12.6 KG
Zaščita pred suhim tekom NE
Vklopni tlak, bar 1 BAR
Zaporni tlak, bar 2.8 BAR
Prostorninska tlačna posoda v litrih 17 L
dim. Višina cm brez škatle 52.9 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 42.55 CM
dim. Širina cm brez škatle 18.6 CM
Filter DA
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 76
Dolžina kabla v m 1 M
Linija izdelkov Easy
Znamka AL-KO

Engine

Moč motorja v vatih 850 W

Prenosi

Navodila za uporabo Download (3.73MB)
Izjave o skladnosti Download (1.5MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.