Hidrofor AL-KO HW 3000 Inox Classic

Številka izdelka: 112846 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Hidrofor, preprost za namestitev – samodejno vsesavanje
  • Popolna opremljenost z manometrom, tlačnim stikalom in priključnim kablom
  • Dolga življenjska doba zaradi obstojnega in robustnega motorja s termično zaščito
  • Majhna poraba prostora zaradi kompaktne konstrukcije
  • Ohišje črpalke iz plemenitega jekla

Hidrofor AL-KO HW 3000 Inox Classic pomaga k učinkoviti in vsestranski uporabi deževnice ali porabne vode v hiši in na vrtu.


Hidrofor HW 3000 INOX Classic

Tudi dandanes se še veliko pitne vode uporabi kot porabno vodo. Ob tem pa je zanesljiva uporaba deževnice in vode iz vodnjaka s hidroforjem AL-KO preprostejša kot kdajkoli. Z našim hidroforjem lahko zaradi vsebovane inteligentne elektronike, obstojne mehanike črpalk in tlačnega rezervoarja velikosti 17 l zanesljivo oskrbujete svoj vrt z vodo ali pa vodo celo uporabljate za izpiranje WC-ja, pranje, prhanje in izpiranje. Hidrofor AL-KO HW 3000 Inox Classic je naš cenovno ugoden vstopni model z glavo črpalke iz nerjavnega plemenitega jekla, ki omogoča avtomatsko oskrbo z vodo.


Tehnične podrobnosti za hidrofor HW 3000 INOX Classic

Z sposobnostjo višine črpanja do 35 m in samodejnega sesanja do največ 8 m pri tlaku 3,5 bar je uporaba hidroforja res vsestranska. Naj gre za nadzemni rezervoar, cisterno za deževnico ali vodnjak globoko v zemlji – črpalka s takojšnjim učinkom in sposobnostjo črpanja do 3.100 l/uro prepriča v vsakem trenutku. Zahvaljujoč konstantnemu tlaku je hidrofor AL-KO z učinkovitim 1-stopenjskim motorjem moči 650 W mogoče uporabljati v različne namene.
Hidrofor ima visok izkoristek in njegovo delovanje je učinkovito ter energetsko varčno. V hiši ali kleti stalno nameščen hidrofor AL-KO HW 3000 Inox Classic ohranja konstanten tlak vode in se avtomatsko vklopi, ko pride do porabe vode. Njegovo delovanje z največ 76 dB je zelo tiho.
Učinkovit sesalni sistem hidroforja AL-KO skrbi za to, da se potrebna količina vode hitro dovede skozi gibko vodno cev tudi na večji razdalji. Na ta način je črpalka že v kratkem času pripravljena za delovanje. Priključki za gibke cevi ustrezajo standardni velikosti 1, zato je že obstoječe namakalne sisteme mogoče brez težav kombinirati s hidroforjem AL-KO.
Opomba: hidrofor ni primeren za pitno vodo, ampak samo za porabno vodo.


Kupite hidrofor AL-KO HW 3000 Inox Classic

Kupite hidrofor AL-KO HW 3000 Inox Classic preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Hidrofor AL-KO z izravnalno posodo je perfekten model za vstop v svet avtomatizirane oskrbe s porabno vodo.
Ali iščete še druge možnosti? Pri nas dobite še druge hidroforje z drugačno stopnjo opremljenosti, npr. hidrofor AL-KO HW 3000 Classic ali hidrofor AL-KO HW 3500 Inox Classic.

"
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 112846
EAN 4003718042931
Maks. pretok l / h 3100 LPH
Maks. višina črpanja v m 35 M
Maks. sesalna višina, m 8 M
Maks. tlak, barih 2.8 BAR
Pogon črpalke 1-stopenjsko
Zaščita pred suhim tekom NE
Neto teža v kg 10.8 KG
Vklopni tlak, bar 1 BAR
Zaporni tlak, bar 2.8 BAR
dim. Višina cm brez škatle 50.5 CM
dim. Širina cm brez škatle 27 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 43.5 CM
Prostorninska tlačna posoda v litrih 17 L
Bruto teža v kg 13.3 KG
Filter NE
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 76
Dolžina kabla v m 1 M
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Easy

Engine

Moč motorja v vatih 650 W

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (2.99MB)
Download (3.25MB)
Izjave o skladnosti Download (1.51MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.