Potopna črpalka za umazano vodo AL-KO Drain 7000 Classic

Številka izdelka: 112821 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Robustna potopna črpalka za umazano vodo z močjo 350 W
  • Posebna tehnologija rotorja za izjemne zahteve
  • Univerzalen kotni priključek s priloženim kombiniranim nastavkom
  • Avtomatski izklop s plavajočim stikalom
  • Velikost delcev do 30 mm, sposobnost črpanja maks. 7.000 l/h, do višine črpanja 6 m

Kompaktna in zanesljiva črpalka za umazano vodo AL-KO DRAIN 7000 Classic zahvaljujoč veliki sesalni odprtini lahko brez težav sesa tudi vodo z vsebnostjo umazanije in plavajočih delcev do velikosti 30 mm.


Cenovno ugoden paket moči: črpalka za umazano vodo DRAIN 7000 Classic

Črpalke za umazano vodo se uporabljajo, kadar je treba odstranjevati zelo umazane tekočine, npr. po siloviti poplavi, iz umazanega ribnika ali cisterne oz. gradbene jame. V teh primerih je treba črpati tudi umazanijo. Pri tem pride do povečane obremenitve materiala in motorja.
Če gre za črpalko AL-KO, ni težav. Zahvaljujoč veliki sesalni odprtini črpalka DRAIN 7000 brez težav obvlada tudi zelo umazano vodo z velikostjo delcev do 30 mm. Črpalka za umazano vodo AL-KO DRAIN 7000 je cenovno ugoden model za vstop v svet črpalk za umazano vodo. Kljub temu prejmete zelo prepričljiv paket moči: motor, ki ne potrebuje vzdrževanja, posebej obdelana gred motorja iz plemenitega jekla ter ohišje iz propilena, ojačano s steklenimi vlakni, so garancija za dolgo življenjsko dobo črpalk za umazano vodo AL-KO.


Tehnične podrobnosti črpalke za umazano vodo DRAIN 7000 Classic

Črpalko za umazano vodo je zahvaljujoč priročnemu vgrajenemu ročaju, 10 m dolgemu električnemu kablu in majhni masi samo približno 4,4 kg mogoče uporabljati za črpanje vode kot prenosno ali kot stacionarno napravo – seveda lahko tudi za čisto vodo. S kompaktnimi merami 21,3 x 15,2 x 30,8 cm, obstojnim ohišjem ter trpežnim motorjem se odlično obnese tudi kot črpalka za ribnik ali cisterno za deževnico. Potopna črpalka AL-KO DRAIN 7000 Classic je brez težav kos tudi grobi umazaniji v vodi, saj je opremljena s posebno velikimi sesalnimi odprtinami.
Zaradi posebej obdelane gredi motorja iz obstojnega plemenitega jekla in polipropilenskega ohišja, ojačenega s steklenimi vlakni, je zagotovljena dolga življenjska doba tega praktičnega pripomočka. Z motorjem 350 W in sposobnostjo črpanja do 7.000 l/h je črpanje in prečrpavanje vode hitro opravljeno. Potopna črpalka AL-KO DRAIN 7000 Classic je opremljena s plavajočim stikalom in se samodejno zaganja z avtomatsko regulacijo nivoja vode. Predvidena je za potopno globino maks. 5 m. Z višino črpanja do 6 m je mogoče obvladovati tudi večje globine. Izhod črpalke ima velikost 1,25, kar ustreza pribl. 41,9 mm. 90-stopinjski kotni priključek ima univerzalni priključni nastavek in s priloženim kombiniranim nastavkom lahko priključite gibke cevi vseh običajnih dimenzij.
Opomba: potopna črpalka ni primerna za pitno vodo, ampak samo za porabno vodo do 35 °C. Prav tako ni primerna za uporabo s slano vodo, vodo z vsebnostjo agresivnih kemikalij ali peska.


Kupite črpalko za umazano vodo AL-KO DRAIN 7000 Classic

Kupite črpalko za umazano vodo AL-KO DRAIN 7000 Classic preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Potopna črpalka AL-KO je učinkovit pripomoček pri črpanju vode, kadar je voda precej umazana.
Ali iščete še druge možnosti? Pri nas dobite še številne druge potopne črpalke za umazano vodo velike zmogljivosti, npr. potopno črpalko za umazano vodo AL-KO DRAIN 7500 Classic ali potopno črpalko za umazano vodo AL-KO DRAIN 10000 Comfort.

"

Tehnični podatki

Moč motorja v vatih 350 W
Znamka AL-KO
Maks. višina črpanja v m 6 M
Maks. pretok l / h 7000 LPH
Pogon črpalke 1-stopenjsko
dim. Višina cm brez škatle 30.8 CM
dim. Širina cm brez škatle 15.2 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 21.3 CM
Mera dolžina karton cm 23 CM
Dolžina kabla v m 10 M
Neto teža v kg 4.4 KG
Ravno sesanje do mm 30 MM
Linija izdelkov Easy
Bruto teža v kg 5.1 KG
Maks. velikost delcev v mm 30 MM
Navodila za uporabo Download (3.04MB)
Izjave o skladnosti Download (139.62KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.