Potopna črpalka za umazano vodo AL-KO Drain 15000 Inox

Številka izdelka: 112828 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Izjemno močna, robustna potopna črpalka za umazano vodo z močjo 1.100 W
  • Posebna tehnologija rotorja za izjemne zahteve
  • Univerzalen kotni priključek s priloženim kombiniranim nastavkom
  • Optimalna zaščita pred korozijo in izvedba iz plemenitega jekla zagotavljata dolgo življenjsko dobo
  • Velikost delcev do 35 mm, sposobnost črpanja maks. 15.000 l/h, do višine črpanja 11 m

Izjemno močna, kompaktna in zanesljiva črpalka za umazano vodo AL-KO DRAIN 15000 Inox v izvedbi iz plemenitega jekla zahvaljujoč veliki sesalni odprtini lahko brez težav sesa tudi vodo z vsebnostjo umazanije in plavajočih delcev do velikosti 35 mm.


Izjemno močan, robusten paket moči v izvedbi iz plemenitega jekla: potopna črpalka za umazano vodo DRAIN 15000 Inox

Črpalke za umazano vodo se uporabljajo, kadar je treba odstranjevati zelo umazane tekočine, npr. po siloviti poplavi, iz umazanega ribnika ali cisterne oz. gradbene jame. V teh primerih je treba črpati tudi umazanijo. Pri tem pride do povečane obremenitve materiala in motorja.
Če gre za črpalko AL-KO, ni težav. Zaradi posebne Vortex-geometrije rotorja model DRAIN 15000 Inox brez težav obvladuje tudi umazano vodo z do 5 odstotkov plavajočih primesi z velikostjo delcev do 35 mm. Čvrsta in robustna konstrukcija s 4-kratnim tesnilom, uporaba proti koroziji odpornih materialov, motor brez potrebe po vzdrževanju in posebej obdelana gred motorja iz plemenitega jekla so garancija za dolgo življenjsko dobo črpalk za umazano vodo AL-KO. Črpalka je zaradi ohišja in gredi motorja iz krom-nikljevega jekla trajno odporna proti koroziji.


Tehnične podrobnosti črpalke za umazano vodo DRAIN 15000 Inox

Črpalko za umazano vodo je zahvaljujoč priročnemu vgrajenemu ročaju, 10 m dolgemu električnemu kablu in majhni masi samo približno 6,8 kg mogoče uporabljati za črpanje vode kot prenosno ali kot stacionarno napravo – seveda lahko tudi za čisto vodo. S kompaktnimi merami 18,5 x 20,5 x 36,6 cm, obstojnim ohišjem ter trpežnim motorjem se odlično obnese tudi kot črpalka za ribnik ali cisterno za deževnico. Črpalka dodatno prepriča s čvrsto in robustno konstrukcijo, večdelnim tesnilnim kompletom in dodatnim V-tesnilom. Potopna črpalka AL-KO DRAIN 15000 Inox je brez težav kos tudi grobi umazaniji v vodi, saj je opremljena s posebno velikimi sesalnimi odprtinami. Črpanje čiste in tudi umazane vode z vsebnostjo delcev do velikosti 35 mm poteka hitro in zanesljivo.
Zaradi posebej obdelane gredi motorja iz plemenitega jekla in ohišja iz odpornega plemenitega jekla je zagotovljena praktično neomejena življenjska doba črpalke. Z močnim motorjem 1.100W in sposobnostjo črpanja do 15.000 l/h je črpanje in prečrpavanje vode hitro opravljeno. Potopna črpalka AL-KO DRAIN 15000 Inox je opremljena s plavajočim stikalom in se samodejno zaganja z avtomatsko regulacijo nivoja vode. Predvidena je za potopno globino maks. 7 m. Z višino črpanja do 11 m je mogoče obvladovati tudi velike globine. Izhod črpalke ima velikost 1,25, kar ustreza približno 41,9 mm. 90-stopinjski kotni priključek ima univerzalen priključni nastavek in s priloženim kombiniranim nastavkom lahko priključite gibke cevi vseh običajnih dimenzij.
Opomba: potopna črpalka ni primerna za pitno vodo, ampak samo za porabno vodo do 35 °C. Prav tako ni primerna za uporabo s slano vodo, vodo z vsebnostjo agresivnih kemikalij ali peska.


Kupite črpalko za umazano vodo AL-KO DRAIN 15000 Inox

Kupite črpalko za umazano vodo AL-KO DRAIN 15000 Inox preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Potopna črpalka AL-KO je učinkovit pripomoček pri črpanju vode, kadar je voda precej umazana in potrebujete močno vodno črpalko z odlično odpornostjo proti koroziji.
Ali iščete še druge možnosti? Pri nas dobite še številne druge potopne črpalke za umazano vodo, npr. potopno črpalko za umazano vodo AL-KO DRAIN 10000 Inox ali potopno črpalko za umazano vodo AL-KO DRAIN 20000 HD.

"
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 112828
EAN 4003718042757
Maks. pretok l / h 15000 LPH
Maks. višina črpanja v m 11 M
Ravno sesanje do mm 35 MM
Pogon črpalke 1-stopenjsko
Neto teža v kg 6.8 KG
Maks. velikost delcev v mm 35 MM
dim. Višina cm brez škatle 36.6 CM
dim. Širina cm brez škatle 20.5 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 18.5 CM
Dolžina kabla v m 10 M
Linija izdelkov Comfort
Znamka AL-KO

Engine

Moč motorja v vatih 1100 W

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (3.67MB)
Izjave o skladnosti Download (1.49MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.