Potopna črpalka za umazano vodo AL-KO Drain 10000 Comfort

Številka izdelka: 112825 Takoj na voljo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Izjemno močna in robustna črpalka za umazano vodo z močjo 650 W
  • Posebna tehnologija rotorja za izjemne zahteve
  • Univerzalen kotni priključek s priloženim kombiniranim nastavkom
  • Avtomatski izklop s plavajočim stikalom
  • Velikost delcev do 30 mm, sposobnost črpanja maks. 10.000 l/h, do višine črpanja 8 m

Izjemno močna, kompaktna in zanesljiva potopna črpalka za umazano vodo AL-KO DRAIN 10000 Comfort zahvaljujoč veliki sesalni odprtini lahko brez težav sesa tudi vodo z vsebnostjo umazanije in plavajočih delcev do velikosti 30 mm.


Izjemno močan, robusten paket moči: potopna črpalka za umazano vodo DRAIN 10000 Comfort

Črpalke za umazano vodo se uporabljajo, kadar je treba odstranjevati zelo umazane tekočine, npr. po siloviti poplavi, iz umazanega ribnika ali cisterne oz. gradbene jame. V teh primerih je treba črpati tudi umazanijo. Pri tem pride do povečane obremenitve materiala in motorja.
Če gre za črpalko AL-KO, ni težav. Zaradi posebne Vortex-geometrije rotorja model DRAIN 10000 Comfort brez težav obvladuje tudi umazano vodo z do 5 odstotkov plavajočih primesi z velikostjo delcev do 30 mm. Motor, ki ne potrebuje vzdrževanja, posebej obdelana gred motorja iz plemenitega jekla ter ohišje iz propilena, ojačano s steklenimi vlakni, so garancija za dolgo življenjsko dobo črpalk za umazano vodo AL-KO.
To je potrdil tudi test tauchpumpe-test.de v maju 2017. Preizkuševalci so o naši potopni črpalki zapisali: „Z nakupom potopne črpalke za umazano vodo AL-KO DRAIN 10000 dobiš solidno, dovršeno črpalko za hišo in vrt. Všeč nam je motor, ki ne potrebuje vzdrževanja, kakovostna izdelava in prosto nastavljiv priključni kot za gibko cev. Črpalki so dodelili 8,1 točk (od skupno 10).


Tehnične podrobnosti črpalke za umazano vodo DRAIN 10000 Comfort

Črpalko za umazano vodo je zahvaljujoč priročnemu vgrajenemu ročaju, 10 m dolgemu električnemu kablu in majhni masi samo približno 5,7 kg mogoče uporabljati za črpanje vode kot prenosno ali kot stacionarno napravo – seveda lahko tudi za čisto vodo. S kompaktnimi merami 24,2 x 19,0 x 35,3 cm, obstojnim ohišjem ter trpežnim motorjem se odlično obnese tudi kot črpalka za ribnik ali cisterno za deževnico. Potopna črpalka AL-KO DRAIN 10000 Comfort je brez težav kos tudi grobi umazaniji v vodi, saj je opremljena s posebno velikimi sesalnimi odprtinami. Črpanje čiste in tudi umazane vode z vsebnostjo delcev do velikosti 30 mm poteka hitro in zanesljivo.
Zaradi posebej obdelane gredi motorja iz obstojnega plemenitega jekla in polipropilenskega ohišja, ojačenega s steklenimi vlakni, je zagotovljena dolga življenjska doba tega praktičnega pripomočka. Z močnim motorjem 650 W in sposobnostjo črpanja do 10.000 l/h je črpanje in prečrpavanje vode hitro opravljeno. Potopna črpalka AL-KO DRAIN 10000 Comfort je opremljena s plavajočim stikalom in se samodejno zaganja z avtomatsko regulacijo nivoja vode. Predvidena je za potopno globino maks. 5 m. Z višino črpanja do 8 m je mogoče obvladovati tudi večje globine. Izhod črpalke ima velikost 1,25", kar ustreza približno 41,9 mm. 90-stopinjski kotni priključek ima univerzalni priključni nastavek in s priloženim kombiniranim nastavkom lahko priključite gibke cevi vseh običajnih dimenzij.
Opomba: potopna črpalka ni primerna za pitno vodo, ampak samo za porabno vodo do 35 °C. Prav tako ni primerna za uporabo s slano vodo, vodo z vsebnostjo agresivnih kemikalij ali peska.


Kupite črpalko za umazano vodo AL-KO DRAIN 10000 Comfort

Kupite črpalko za umazano vodo AL-KO DRAIN 10000 Comfort preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Potopna črpalka AL-KO je zelo koristen pripomoček pri črpanju vode, kadar je voda precej umazana in potrebujete zelo močno, cenovno ugodno črpalko.
Ali iščete še druge možnosti? Pri nas dobite še številne druge potopne črpalke za umazano vodo drugačnih zmogljivosti, npr. potopno črpalko za umazano vodo AL-KO DRAIN 7500 Classic ali potopno črpalko za umazano vodo AL-KO DRAIN 12000 Comfort.

"
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 112825
EAN 4003718042726
Maks. pretok l / h 10000 LPH
Maks. višina črpanja v m 8 M
Ravno sesanje do mm 30 MM
Pogon črpalke 1-stopenjsko
Neto teža v kg 6.4 KG
Maks. velikost delcev v mm 30 MM
Bruto teža v kg 7 KG
dim. Višina cm brez škatle 35.3 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 24.2 CM
dim. Širina cm brez škatle 19 CM
Dolžina kabla v m 10 M
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Comfort

Engine

Moč motorja v vatih 650 W

Prenosi

Navodila za uporabo Download (3.67MB)
Izjave o skladnosti Download (1.49MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.