Potopna črpalka za čisto vodo AL-KO SUB 6500 Classic

Številka izdelka: 112820 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Robustna potopna črpalka za čisto vodo z močjo 250 W
  • Omogoča odsesavanje vode do višine pribl. 25 mm
  • S plavajočim stikalom – avtomatski vklop
  • Velika zmogljivost črpanja: do 6.500 l/h in višina črpanja do 6 m
  • 10 m kabla v obsegu dobave

Za potopno črpalko AL-KO SUB 6500 Classic za črpanje vode iz bazena, cisterne, vodnjaka ali poplavljene kleti ni noben problem.


Potopna črpalka za uporabo s čisto vodo

Doživite odlično prilagodljivost naših cenovno ugodnih potopnih črpalk za čisto vodo: zahvaljujoč vstopnim odprtinam je mogoče hitro odvajanje večje količine vode kot tudi odsesavanje vode do višine pribl. 25 mm. To pomeni, da po črpanju vode z le malo napora začnete s čiščenjem – s tem prihranite precej časa, ko želite počistiti umazan bazen, klet ali cisterno.
Potopna črpalka Sub 6500 Classic je cenovno ugoden model za vstop v svet črpalk za črpanje vode: poleg tipičnih načinov uporabe, npr. v plavalnem bazenu ali posodi za deževnico, lahko služi tudi za črpanje vode iz pralnice ali kleti ter drenažnih in ponikalnih jaškov. V vsakem pogledu odraža priznano kakovost AL-KO in prepriča z obstojnostjo in dovršeno tehniko – kljub ugodni ceni.


Tehnične podrobnosti potopne črpalke SUB 6500 Classic

Potopno črpalko je zahvaljujoč priročnemu vgrajenemu ročaju in majhni masi samo 4 kg mogoče uporabljati kot prenosno ali stacionarno napravo za črpanje vode. S kompaktnimi merami 21,3 x 15,0 x 27,4 cm, ohišjem iz izredno čvrste umetne mase ter obstojnim motorjem je zelo primerna tudi za plavalne bazene in posode za deževnico.
S prosto nastavljivim nivojskim stikalom je mogoče preprosto in hitro nastaviti točki za vklop in izklop črpalke na poljubno višino. Z motorjem 250 W in sposobnostjo črpanja do 6.500 l/h je črpanje in prečrpavanje vode hitro opravljeno. Potopna črpalka za čisto vodo SUB 6500 Classic je opremljena s plavajočim stikalom in se samodejno zaganja zahvaljujoč avtomatski regulaciji nivoja vode. Predvidena je za potopno globino maks. 5 m. Izhod črpalke ima velikost 1,25, kar ustreza pribl. 41,9 mm. 90-stopinjski kotni priključek ima univerzalni priključni nastavek in kombinirani nastavek, na katerega lahko priključite gibke cevi vseh običajnih dimenzij.
Opomba: potopna črpalka ni primerna za pitno vodo, ampak samo za porabno ali klorirano vodo (iz plavalnega bazena) do 35 °C. Prav tako ni primerna za uporabo s slano vodo, vodo z vsebnostjo agresivnih kemikalij ali peska.


Kupite potopno črpalko za čisto vodo AL-KO SUB 6500 Classic

Kupite potopno črpalko za čisto vodo AL-KO SUB 6500 Classic preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Potopna črpalka AL-KO je učinkovit pripomoček pri črpanju vode iz posod in sodov za deževnico, cistern, ribnikov ali plavalnih bazenov.
Ali iščete še druge možnosti? Pri nas dobite še številne druge potopne črpalke za čisto vodo z večjo zmogljivostjo, npr. potopno črpalko za čisto vodo AL-KO SUB 10000 DS Comfort ali potopno črpalko za čisto vodo AL-KO SUB 12000 DS Comfort.

"
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 112820
EAN 4003718042672
Maks. pretok l / h 6500 LPH
Maks. višina črpanja v m 6 M
Maks. tlak, barih 0.6 BAR
Ravno sesanje do mm 25 MM
Pogon črpalke 1-stopenjsko
Neto teža v kg 4 KG
Maks. velikost delcev v mm 5 MM
dim. Širina cm brez škatle 15 CM
Bruto teža v kg 4.7 KG
dim. Dolžina cm brez škatle 21.3 CM
dim. Višina cm brez škatle 27.4 CM
Dolžina kabla v m 10 M
Linija izdelkov Easy
Znamka AL-KO

Engine

Tip pogona Električni
Moč motorja v vatih 250 W

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (3.19MB)
Izjave o skladnosti Download (1.5MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.