Potopna črpalka za čisto vodo AL-KO SUB 12000 DS Comfort

Številka izdelka: 112824 Majhna zaloga
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Robustna potopna črpalka z motorjem 550 W
  • Zahvaljujoč patentiranemu nastavljivemu podnožju omogoča črpanje do ekstremno nizke ravni pribl. 3 mm
  • S plavajočim stikalom – avtomatski vklop
  • Velika zmogljivost črpanja: do 9.500 l/h in višina črpanja do 8 m
  • 10 m kabla v obsegu dobave

Za potopno črpalko AL-KO SUB 12000 DS Comfort temeljito črpanje vode iz bazena, cisterne, vodnjaka ali poplavljene kleti ni noben problem.


Potopna črpalka za uporabo s čisto vodo

Skoraj do zadnje kaplje – tako bi lahko opisali namen te potopne črpalke za čisto vodo: zahvaljujoč vstopnim odprtinam je mogoče hitro odvajanje večje količine vode in s patentiranim nastavljivim podnožjem črpalke tudi odsesavanje vode do višine pribl. 3 mm. To pomeni, da po črpanju vode brez dodatnega napora takoj začnete s čiščenjem – s tem prihranite precej časa, ko želite počistiti umazan bazen, klet ali cisterno.
Potopna črpalka SUB 12000 DS Comfort je model zgornjega razreda in spada med črpalke s črpanjem do zelo nizke ravni. V vsakem pogledu odraža priznano kakovost AL-KO in prepriča z obstojnostjo in dovršeno tehniko – kljub ugodni ceni.


Tehnične podrobnosti potopne črpalke SUB 12000 DS Comfort

Potopno črpalko je zahvaljujoč priročnemu vgrajenemu ročaju in majhni masi samo 5,8 kg mogoče uporabljati kot prenosno ali stacionarno napravo za črpanje vode. S kompaktnimi merami 18,7 x 19,0 x 29,3 cm in ohišjem iz izredno odporne umetne mase ter obstojnega motorja je zelo primerna tudi za plavalne bazene in posode za deževnico.
S prosto nastavljivim plavajočim stikalom je mogoče preprosto in hitro nastaviti točki za vklop in izklop črpalke na poljubno višino. Z motorjem 550 W in sposobnostjo črpanja do 9.500 l/h je črpanje in prečrpavanje vode hitro opravljeno. Potopna črpalka za čisto vodo SUB 12000 DS Comfort je opremljena s plavajočim stikalom in se samodejno zaganja zahvaljujoč avtomatski regulaciji nivoja vode. Predvidena je za potopno globino maks. 5 m. Z višino črpanja do 8 m je mogoče obvladovati tudi večje globine. Izhod črpalke ima velikost 1,25, kar ustreza pribl. 41,9 mm. 90-stopinjski kotni priključek ima univerzalni priključni nastavek in kombinirani nastavek, na katerega lahko priključite gibke cevi vseh običajnih dimenzij.
Opomba: potopna črpalka ni primerna za pitno vodo, ampak samo za porabno ali klorirano vodo (iz plavalnega bazena) do 35 °C. Prav tako ni primerna za uporabo s slano vodo, vodo z vsebnostjo agresivnih kemikalij ali peska.


Kupite potopno črpalko za čisto vodo AL-KO SUB 12000 DS Comfort

Kupite potopno črpalko za čisto vodo AL-KO SUB 12000 DS Comfort preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Potopna črpalka AL-KO je učinkovit pripomoček pri črpanju vode iz posod in sodov za deževnico, cistern, ribnikov ali plavalnih bazenov.
Ali iščete še druge možnosti? Pri nas dobite še številne druge potopne črpalke za čisto vodo z drugačnimi zmogljivostmi, npr. potopno črpalko za čisto vodo AL-KO SUB 6500 DS Classic, potopno črpalko za čisto vodo AL-KO SUB 10000 DS Comfort ali model z večjo močjo in udobjem AL-KO SUB 13000 DS Premium.

"
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 112824
EAN 4003718042719
Maks. pretok l / h 9500 LPH
Maks. višina črpanja v m 8 M
Maks. tlak, barih 0.8 BAR
Ravno sesanje do mm 3 MM
Pogon črpalke 1-stopenjsko
Neto teža v kg 6.3 KG
Maks. velikost delcev v mm 3 MM
dim. Višina cm brez škatle 29.3 CM
Bruto teža v kg 6.9 KG
dim. Širina cm brez škatle 19 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 18.7 CM
Mera dolžina karton cm 27 CM
Dolžina kabla v m 10 M
Linija izdelkov Comfort
Znamka AL-KO
Moč motorja v vatih 550 W

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.