Kombinirana potopna črpalka AL-KO TWIN 11000 Premium

Številka izdelka: 112830 Kmalu spet na voljo
Ponovno na voljo od 27.05.2024
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Črpalka za umazano in čisto vodo
  • Enostaven preklop glave črpalke z delovanja z umazano vodo na delovanje s čisto vodo in obratno
  • Patentiran kombiniran rotor za ekstremne zahteve
  • Optimalna zaščita pred korozijo in izvedba iz plemenitega jekla zagotavljata dolgo življenjsko dobo
  • Velikost delcev do 20 mm, sposobnost črpanja maks. 13.500 l/h, do višine črpanja 10 m

Priročna, robustna, večnamenska potopna črpalka v izvedbi premium. Združuje prednosti črpalke za umazano vodo in črpalke za čisto vodo.


Dve črpalki v eni: univerzalna potopna črpalka TWIN 11000 Premium

Kjer sta bili prej potrebni dve črpalki, zdaj zadostuje samo ena kombinirana potopna črpalka AL-KO TWIN 11000 Premium. Univerzalno vodno črpalko lahko uporabljate v najrazličnejše namene: bodisi za črpanje in prečrpavanje umazanih tekočin pri poplavi ali na gradbišču, bodisi za čisto vodo, npr. za črpanje vode iz ribnika, cisterne za deževnico ali plavalnega bazena. Zahvaljujoč patentiranemu sistemu TWIN-Combi lahko izčrpate vodo s preostalo višino samo 8 mm. Zanesljiva naprava poleg tega navdušuje z bogato opremo: 10 m kabla, univerzalni priključek in stikalo za termično zaščito. Izdelava je izredno kakovostna.


Tehnične podrobnosti kombinirane univerzalne potopne črpalke TWIN 11000 Premium

Večnamensko kombinirano potopno črpalko je zahvaljujoč vgrajenemu ročaju, 10 m dolgemu električnemu kablu in majhni masi samo približno 7,2 kg mogoče uporabljati za črpanje vode kot prenosno ali kot stacionarno napravo. S svojimi kompaktnimi merami 25,3 x 19,3 x 31,7 cm, robustno gredjo iz nerjavnega plemenitega jekla, za celo življenjsko dobo namazanimi krogličnimi ležaji, kakovostnim 3-kratnim tesnjenjem in čvrstim ohišjem je črpalka izjemno obstojna, zanesljiva in univerzalna. Primerna je tudi za vodo z grobo umazanijo, v ta namen služijo zelo velike sesalne odprtine. Črpanje čiste in tudi umazane vode z vsebnostjo delcev do velikosti 20 mm poteka hitro in zanesljivo.
Z močnim motorjem 850 W in sposobnostjo črpanja do 13.500 l/h je črpanje in prečrpavanje vode hitro opravljeno. Univerzalna kombinirana potopna črpalka AL-KO TWIN 11000 Premium je opremljena s plavajočim stikalom. Predvidena je za potopno globino maks. 7 m. Z višino črpanja do 10 m je mogoče obvladovati tudi večje globine. Izhod črpalke ima velikost 1,5, kar ustreza pribl. 47,8 mm. 90-stopinjski kotni priključek ima univerzalen priključni nastavek in s priloženim kombiniranim nastavkom lahko priključite gibke cevi vseh običajnih dimenzij.
Opomba: potopna črpalka ni primerna za pitno vodo, ampak samo za porabno vodo do 35 °C. Prav tako ni primerna za uporabo s slano vodo, vodo z vsebnostjo agresivnih kemikalij ali peska.


Kupite univerzalno potopno črpalko AL-KO Kombi TWIN 11000 Premium

Kupite univerzalno potopno črpalko TWIN 11000 Premium preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Potopna črpalka AL-KO je zelo koristen pripomoček pri črpanju vode. Združuje vse prednosti črpalk za umazano vodo in črpanje čiste vode do najnižjega nivoja.
Ali iščete še druge možnosti? Pri nas dobite še zmogljivejše kombinirane potopne črpalke AL-KO TWIN 14000 Premium. Poleg tega dobite še številne druge potopne črpalke za različne namene.

"
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 112830
EAN 4003718042771
Maks. pretok l / h 13500 LPH
Maks. višina črpanja v m 10 M
Ravno sesanje do mm 8 MM
Pogon črpalke 1-stopenjsko
Neto teža v kg 7.2 KG
Maks. velikost delcev v mm 20 MM
dim. Dolžina cm brez škatle 25.3 CM
dim. Širina cm brez škatle 19.3 CM
dim. Višina cm brez škatle 31.7 CM
Bruto teža v kg 8.2 KG
Dolžina kabla v m 10 M
Linija izdelkov Premium
Znamka AL-KO

Engine

Moč motorja v vatih 850 W

Prenosi

Navodila za uporabo Download (4.26MB)
Izjave o skladnosti Download (1.5MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.