Predfilter za vodovod AL-KO 250/1 "

Številka izdelka: 113721 Majhna zaloga
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Ščiti gospodinjske vodovode pred umazanijoFiltracijski vložek s pralnim filtrskim vložkom
  • Z medeninastimi vložki za trajno tesne vijake
  • Prozorno filtrirno steklo za preverjanje stopnje kontaminacije
  • Vključno s priključnim materialom 1/1 " a 1/3/4"

 

Ta predfilter ščiti notranji mehanizem vašega domačega vodovoda pred poškodbami zaradi umazanije in ga je mogoče enostavno vzdrževati.

 

 

Predfilter AL-KO 250/1 inch za domači vodovod je pomemben pripomoček za dolgoročno delovanje vašega domačega vodovoda. Učinkovito ščiti mehanizem črpalke pred obrabo zaradi umazanije, kot so pesek in drugi grobi delci. Najbolje je, da predfilter naročite pri nakupu domačega grelnika vode. Primeren je za skoraj vse vrste domačih vodovodov. Zahvaljujoč priloženim povezovalnim kosom v različnih velikostih ga je mogoče hitro namestiti. Kot originalni rezervni del se predfilter natančno prilega in ima dva tesnilna obroča. Poleg tega ga je enostavno prati in je zelo trpežen, tudi če ga neprekinjeno uporabljate. Zlasti praktično: filter je prozoren, tako da je mogoče takoj prepoznati in odstraniti tujke in umazanijo. Maks. Delovni tlak 6 barov. Pretok pri 2 barih je 3000 l / h.

 

 

Nakup predfiltra AL-KO 250/1 inch za domači vodovod

 

Kupite predfilter AL-KO za vrtne črpalke zdaj v naši e-trgovini ali pri izbranih pooblaščenih partnerjih. Pri nas boste našli dodatno opremo in nadomestne dele za vašo vrtno črpalko, potopno črpalko in avtomatski ali običajni gospodinjski vodovod.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113721
EAN 4003718060348
Znamka AL-KO

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.