Predfilter AL-KO 100/1 za vrtne črpalke"

Številka izdelka: 110157 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Varuje vrtne črpalke pred peskom in plavajočimi delci
  • Učinkovita zaščita za črpalko
  • Zmanjšuje obrabo in nastanek motenj
  • Sitasti vložek iz pralne umetne mase
  • Vključno z 2 navojnima nastavkoma 1/1, 1 navojnim nastavkom 1/¾"

Ta predfilter varuje notranjost vaše vrtne črpalke pred poškodbami zaradi umazanije. Mogoča je tudi preprosta naknadna montaža.


Predfilter AL-KO 100/1 " za vrtne črpalke je pomemben del pribora, ki omogoča, da bo vaša vodna črpalka dolgo delovala. Zanesljivo varuje mehanizem črpalke pred obrabo zaradi umazanije, npr. peska in drugih grobih delcev. Najbolje je, da predfilter naročite že takoj pri nakupu svoje vrtne črpalke. Primeren je za skoraj vse vrtne črpalke. Zahvaljujoč priloženim povezovalnim kosom v različnih velikostih je njegova montaža hitro opravljena. Kot originalni nadomestni del se predfilter natančno prilega, dobavimo ga skupaj z dvema tesnilnima obročema. Njegovo čiščenje je preprosto, življenjska doba pa dolga tudi pri trajni uporabi. Posebej praktično: filter je prozoren, zato je tujke in umazanijo mogoče takoj opaziti in jih odstraniti.


Kupite predfilter AL-KO 100/1" za vrtno črpalko

Kupite predfilter AL-KO 100/1" za vrtno črpalko, zdaj preprosto v naši spletni trgovini. Pri nas dobite nadaljnji pribor in nadomestne dele za svojo vrtno črpalko, vodno črpalko, hidrofor, samodejno črpalko ali potopno črpalko.

"
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 110157
EAN 4003718015768
Znamka AL-KO

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.