Gibka sesalna cev AL-KO 3/4"

Številka izdelka: 110005 Takoj na voljo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Čvrsta, gibka sesalna cev s protipovratnim ventilom
  • Optimalna za vrtne črpalke, hidrofor in druge črpalke za vodo
  • Zelo obstojna, iz polovično prozorne umetne mase
  • Dolžina 4 m
  • Premer ¾

Kupite originalne nadomestne dele: ta sesalna gibka cev AL-KO je primerna za vse vrtne črpalke AL-KO, Jet-črpalke in hidroforje.


Vsestransko uporabna gibka PVC-cev s sesalnim košem, vijačno zvezo, protipovratnim ventilom in navojnim nastavkom 1" je namenjena za večnamensko črpanje vode. Zaradi odlične izdelave jo je mogoče uporabiti povsod, kjer je treba sesati porabno vodo, npr. iz ribnika, plavalnega bazena, kopalne kadi, akvarija, cisterne za deževnico, vodnjaka in cisterne. Uporaba te cevi je vsestranska zaradi njenega premera ¾" (26,4 mm) in dolžine 4 m. Ker je gibka cev polovično prozorna, lahko kadar koli nadzirate pretok vode.


Kupite gibko sesalno cev AL-KO ¾"

Kupite gibko sesalno cev AL-KO ¾" zdaj preprosto v naši spletni trgovini. Pri nas dobite nadaljnji pribor in nadomestne dele za svojo vrtno črpalko, vodno črpalko, hidrofor, samodejno črpalko ali potopno črpalko.

"
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 110005
EAN 4003718014532
Znamka AL-KO

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.