Gibka PVC-cev AL-KO (1), 6 m"

Številka izdelka: 106980 Majhna zaloga
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Posebna prozorna odvodna gibka cev iz izredno obstojne umetne mase PVC
  • Tlačna cev, primerna posebej za vodne črpalke
  • Premer 1 (33,3 mm)
  • Dolžina 6 m
  • Prozorna

Tlačna cev je iz umetne mase izdelana prozorna, posebna odvodna gibka cev za vodne črpalke in druge podobne načine uporabe.


Zaradi odlične izdelave jo je mogoče uporabiti povsod, kjer je treba črpati porabno vodo z velikim tlakom, npr. iz plavalnega bazena, kopalne kadi, akvarija, cisterne za deževnico in cisterne. S svojim premerom 1" in dolžino 6 m omogoča uporabo na različne načine. Ker je cev prozorna, lahko kadar koli nadzirate pretok vode.


Kupite gibko PVC-cev AL-KO (1") 6 m

Kupite gibko PVC-cev AL-KO (1") 6 m zdaj preprosto v naši spletni trgovini. Pri nas dobite nadaljnji pribor in nadomestne dele za svojo vrtno črpalko, vodno črpalko, hidrofor, samodejno črpalko ali potopno črpalko.

"
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 106980
EAN 4003718014464
Znamka AL-KO

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.