Filtrski vložek AL-KO za modele črpalk Jet F / HW F / HWA F, umetna masa

Številka izdelka: 112549 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Zelo velik filtrski vložek XXL za vodne črpalke AL-KO
  • Učinkovita zaščita za črpalko z vgrajenim predhodnim filtrom
  • Zmanjšuje obrabo in nastanek motenj
  • Iz zelo kakovostne pralne umetne mase, vključno z dvema preciznima tesnilnima obročema
  • Preprosto čiščenje

Kupite originalne nadomestne dele: filtrski vložek iz umetne mase je zelo kakovosten pribor za vašo črpalko AL-KO.


Filtrski vložek velikosti XXL iz posebne umetne mase je pomemben del pribora za vašo vrtno črpalko, hidrofor in samodejno črpalko. Učinkovita zaščita notranjosti črpalke pred obrabo zaradi grobe umazanije. Najbolje je, da filtrski vložek naročite že takoj pri nakupu svoje vodne črpalke. Primeren je za vse vodne črpalke AL-KO z vgrajenim XXL-filtrom, torej za vrtne črpalke tipa „JET, vse hidroforje tipov „FCS" in „FMS" ter vse samodejne črpalke „HWA". Kot originalni nadomestni del se natančno prilega, dobavimo ga skupaj z dvema tesnilnima obročema. Njegovo čiščenje je preprosto, življenjska doba pa dolga tudi pri trajni uporabi.


Kupite filtrski vložek AL-KO za modele črpalk

Kupite filtrski vložek AL-KO za modele črpalk Jet F, zdaj preprosto v naši spletni trgovini. Pri nas dobite nadaljnji pribor in nadomestne dele za svojo vrtno črpalko, vodno črpalko, hidrofor, samodejno črpalko ali potopno črpalko.

"
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 112549
EAN 4003718037562
Znamka AL-KO

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.