Črpalka z bencinskim motorjem AL-KO BMP 30000

Številka izdelka: 113563 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Zmogljiva črpalka z bencinskim motorjem za zelo veliko količino vode
  • Močan 4-taktni motor z lahkim zagonom
  • Robusten okvir za preprost transport in zaščito črpalke
  • Za mobilno in prilagodljivo uporabo brez električnega priključka
  • Od elektrike neodvisno delovanje, pomembna prednost zlasti pri poplavi

Naj gre za namakanje vrtička ali črpanje vode iz rezervoarja, ribnika, plavalnega bazena ali iz poplavljene kleti – ta vodna črpalka deluje tudi na mestih brez električne vtičnice.


Bencinska črpalka za vaš vrt

4-taktni motor AL-KO s preprostim zagonom in zgoraj nameščenimi ventili (OHV-tehnologija) se odlikuje z izrednim izkoristkom. Zato ima motor večjo moč in obenem manjšo porabo bencina. Bencinska vodna črpalka AL-KO BMP 30000 izpolnjuje najvišje zahteve in tudi pri trajnem obratovanju deluje z največjo močjo.


Tehnične podrobnosti bencinske vodne črpalke AL-KO BMP 30000

Črpalka z bencinskim motorjem ima izredno moč 4,1 kW in črpa vodo iz globine do 6 m na višino do 27 m. Z učinkovito tehniko črpanja AL-KO je ta obstojna črpalka z rezervoarjem za bencin 3,6 l idealna za številne naloge pri dovajanju vode. Da bi bilo vzdrževanje čim preprostejše, je odprtina za nalivanje olja lahko dosegljiva na ohišju črpalke. Priključka na sesalni in tlačni strani imata premer 2 (59,6 mm). Da bi vodni krog črpalke za nemoten zagon hitro in udobno napolnili z vodo, je nastavek za polnjenje nameščen na zgornji strani črpalke. Največji pretok znaša izjemnih 30.000 l/h. Prazno vodno črpalko z maso samo 26 kg in robustnim okvirjem je mogoče preprosto prenašati in torej uporabljati na različnih mestih.
Opomba: črpalka z bencinskim motorjem ni primerna za pitno vodo, ampak samo za porabno ali klorirano vodo (iz plavalnega bazena) do 35 °C. Prav tako ni primerna za uporabo s slano vodo, vodo z vsebnostjo agresivnih kemikalij ali peska.


Nakup črpalke z bencinskim motorjem AL-KO BMP 30000

Kupite vodno črpalko AL-KO BMP 30000 preprosto v naši spletni trgovini ali poiščite ustrezno trgovino v svoji okolici. Vrtna črpalka AL-KO BMP 30000 je vaš učinkovit, od elektrike neodvisen pripomoček za vrt in hišo. Ali iščete še druge možnosti? V tem primeru si oglejte črpalko BMP 14000 z nekoliko manjšo zmogljivostjo.

"
...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113563
EAN 4003718057638
Maks. pretok l / h 30000 LPH
Maks. višina črpanja v m 27 M
Maks. sesalna višina, m 6 M
Maks. tlak, barih 2.7 BAR
Pogon črpalke 1-stopenjsko
Neto teža v kg 26 KG
Bruto teža v kg 28 KG
dim. Višina cm brez škatle 38 CM
dim. Širina cm brez škatle 42 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 54.5 CM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 104
Linija izdelkov Premium
Znamka AL-KO

Engine

Prostornina rezervoarja za gorivo v litrih 3.6 L
Kubična motorja v ccm 196
Število gibov motorja o/mon 3600
Moč v kW 4.1 KW
Število valjev motorja 1

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (4.83MB)
Download (11.7MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.