Vrtni valjar AL-KO GW 50

Številka izdelka: 119104 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Steel body & frame that can be water or sand filled
  • Water tight
  • Scraper bar helps keep the roller clean from mud and any other debris
Za utrditev tal pred setvijo in potiskanje semen po setvi – zato ostane seme tam, kjer mora ostati.

Tehnični podatki

Znamka AL-KO
Delovna širina v cm 50 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 45 CM
dim. Višina cm brez škatle 90 CM
dim. Širina cm brez škatle 50 CM
Mera dolžina karton cm 61.1 CM
Linija izdelkov Premium
Neto teža v kg 13 KG
Teža z polnjenjem vode kg 72 KG
Bruto teža v kg 15 KG
Teže s peskom v kg 120 KG

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.