Vrtni valjar AL-KO GW 50

Številka izdelka: 119104 Takoj na voljo
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Steel body & frame that can be water or sand filled
  • Water tight
  • Scraper bar helps keep the roller clean from mud and any other debris
Za utrditev tal pred setvijo in potiskanje semen po setvi – zato ostane seme tam, kjer mora ostati.

Tehnični podatki

Znamka AL-KO
Delovna širina v cm 50 CM
Linija izdelkov Premium
Teže s peskom v kg 120 KG
Height in cm (Out Of Box) 90 CM
Length in cm (Out of Box) 45 CM
Teža z polnjenjem vode kg 72 KG
Neto teža v kg 13 KG
Width in cm (Out Of Box) 50 CM

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.