Snežna freza AL-KO SnowLine 760 TE

Številka izdelka: 112930 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Kompaktna armaturna plošča z vgrajenim žarometom
  • Ogrevani ročaji za tople roke
  • Močan, varčen bencinski motor z električnim zagonom
  • Vrtljiv izmetni jašek
  • Pogon koles s 6 prestavami naprej in 2 prestavama nazaj

Snežna freza z gosenicami je idealen stroj za udobno odstranjevanje snaga iz okolice hiše in dvorišča, parkirišč in odlagalnih površin.


Zimska opravila brez napora z bencinsko snežno frezo 760 TE

Z bencinsko snežno frezo 760 TE SnowLine se naporno zimsko delo spremeni v sproščujoče gibanje na svežem zraku. Sneg preprosto odstranite s frezo, namesto da ga prelagate z lopato. Tudi večja količina snega ali skorjast sneg ne zaustavita te snežne freze. Poleg tega lahko uživate v udobju funkcij, npr. električni zagon, ogrevani ročaji in možnost vklopa pogona. Zahvaljujoč dovršeni tehnologiji motorjev in frez vam naša snežna freza predstavlja zanesljivega in zmogljivega partnerja v mrzlih zimskih dneh.


Tehnične podrobnosti bencinske snežne freze 760 TE

Zahvaljujoč kompaktni armaturni plošči z vgrajenim žarometom z lahkoto dosežete vse pomembne ročice in stikala. Močan motor snežne freze 9 kW z delovno prostornino 420 cm3 ima zaradi tehnologije OHV z zgoraj nameščenimi ventili odličen izkoristek, kar je kljub veliki moči opaziti pri zelo varčnem delovanju. Širina frezanja znaša 76 cm, višina zajemanja snega do krepkih 54,5 cm. Odvisno od strukture snega se sneg odmetava do razdalje 15 m skozi vrtljiv izmetni jašek. Pogon koles je od tega neodvisen, zato se snežna freza enakomerno pomika naprej in odmetava sneg. Pogon z gosenicami zagotavlja dober oprijem s podlago in preprosto manevriranje tudi v najzahtevnejših okoliščinah. Z močnim OHV-motorjem, velikim rezervoarjem 6,5 l in možnostjo vklopa pogona koles s 6 prestavami naprej in 2 prestavama nazaj se 2-stopenjska snežna freza (polž in izmetno kolo) SnowLine 760 TE odlikuje z zelo preprostim rokovanjem. Posebej priporočljiv v temnih zimskih dneh: vgrajen žaromet in možnost izbire zagona motorja s potegom vrvice ali električno 230 V.


Nakup bencinske snežne freze 760 TE SnowLine in druge možnosti

Kupite zdaj bencinsko snežno frezo 760 TE SnowLine pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Snežna freza je idealen stroj za odstranjevanje snaga iz okolice hiše in dvorišča, parkirišč in odlagalnih površin. Če potrebujete snežno frezo z manjšo širino frezanja in delovno prostornino, vam priporočamo snežno frezo AL-KO SnowLine 700 E ali snežno frezo AL-KO SnowLine 620 E II.

Tehnični podatki

Moč v kW 9 KW
Znamka AL-KO
dim. Višina cm brez škatle 115 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 134 CM
dim. Širina cm brez škatle 80 CM
Kubična motorja v ccm 420
Število gibov motorja o/mon 2000
Število valjev motorja 1
Električni zagon DA
Autochoke voljo DA
Mera dolžina karton cm 119 CM
Prostornina rezervoarja za gorivo v litrih 5.5 L
Grelni ročaji DA
Tip pogona Bancin
Neto teža v kg 126 KG
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 106
Linija izdelkov Premium
Primer DA
Bruto teža v kg 145 KG
Navodila za uporabo Download (30.43MB)
Download (13.36MB)
Izjave o skladnosti Download (1.56MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.