Snežna freza AL-KO SnowLine 560 II

Številka izdelka: 112933 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Močan, varčen bencinski motor z zagonom na poteg
  • Možnost vklopa pogona koles
  • 5 prestav naprej in 2 prestavi nazaj
  • Odmetavanje snega do 15 m
  • Zanesljivo napredovanje zaradi pnevmatik z grobim profilom

Snežna freza s pnevmatikami z grobim profilom je idealen stroj za odstranjevanje snaga iz okolice hiše in dvorišča, manjših parkirišč in odlagalnih površin.


Zimska opravila brez napora z bencinsko snežno frezo 560 II

Z bencinsko snežno frezo 560 II SnowLine se naporno zimsko delo spremeni v sproščujoče gibanje na svežem zraku. Sneg preprosto odstranite s frezo, namesto da ga prelagate z lopato. Tudi večja količina snega ali skorjast sneg ne zaustavita te snežne freze. Poleg tega lahko uživate v udobju, ki ga dajeta ergonomičen vodilni prečnik in možnost vklopa pogona. Zahvaljujoč dovršeni tehnologiji motorjev in frez vam naša snežna freza predstavlja zanesljivega in močnega partnerja v mrzlih zimskih dneh.


Tehnične podrobnosti za bencinsko snežno frezo 560 II

Močan motor snežne freze 4,0 kW z delovno prostornino 182 cm3 ima zaradi tehnologije OHV z zgoraj nameščenimi ventili odličen izkoristek, kar je opaziti pri zelo varčnem delovanju. Širina frezanja znaša 56 cm, višina zajemanja snega do 51 cm. Odvisno od strukture snega se sneg odmetava do razdalje 15 m skozi vrtljiv izmetni jašek. Pogon koles je od tega neodvisen, zato se snežna freza enakomerno pomika naprej in odmetava sneg. Pnevmatike z grobim profilom zagotavljajo dober oprijem s podlago in preprosto manevriranje tudi v zahtevnih okoliščinah. Z močnim OHV-motorjem in možnostjo vklopa pogona koles s 5 prestavami naprej in 2 prestavama nazaj se 2-stopenjska snežna freza (polž in izmetno kolo) SnowLine 560 II odlikuje z zelo preprostim rokovanjem. Z zagonom na poteg je snežno frezo mogoče brez težav zagnati tudi v zelo hladnih zimskih dneh.


Nakup bencinske snežne freze 560 II SnowLine in druge možnosti

Kupite zdaj bencinsko snežno frezo 560 II SnowLine pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Snežna freza je idealen partner za odstranjevanje snega z dvorišča ali pločnika. Če želite snežno frezo z 1-stopenjsko tehniko odstranjevanja snega, priporočamo snežno frezo AL-KO SnowLine 55 E, če želite večjo širino frezanja in večjo moč, se odločite za AL-KO SnowLine 620 E II.

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 112933
EAN 4003718045154
Neto teža v kg 65 KG
Bruto teža v kg 70 KG
dim. Višina cm brez škatle 112 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 132 CM
dim. Širina cm brez škatle 60 CM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 102
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Comfort

Engine

Tip pogona Bancin
Autochoke voljo DA
Prostornina rezervoarja za gorivo v litrih 3 L
Električni zagon NE
Kubična motorja v ccm 182
Število gibov motorja o/mon 2000
Moč v kW 4 KW
Primer DA

Handle system

Grelni ročaji NE

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (32.08MB)
Download (12.41MB)
Izjave o skladnosti Download (1.56MB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.