Snežna freza AL-KO SnowLine 46 E

Številka izdelka: 112932 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Zmogljiv elektromotor 230 V z močjo 2.000 W
  • Masa: samo 15 kg
  • Širina frezanja 46 cm, višina zajemanja 20 cm
  • Vodilni ročaj s prijetno obloženima držaloma
  • Prostorsko varčna shranitev

 

Odstranite sveže zapadel sneg s poti ali uvoza na dvorišče že v nekaj minutah z najlažjo izmed snežnih frez AL-KO, SnowLine 46 E.

 

 

Zimska opravila brez napora z električno snežno frezo 46 E

 

Pogon snežne freze je izveden z okolju prijaznim elektromotorjem. Zaradi nizke ravni hrupa, samo 86 dB (deluje približno tako tiho kot električna kosilnica) omogoča odstranjevanje snega tudi v zgodnjih jutranjih urah v bivalnem okolišu, ne da bi motili sosede. Širina frezanja znaša 46 cm, v enem delovnem hodu lahko odstranite do 30 cm snega z 1-stopenjsko tehniko odstranjevanja. Površino s sveže zapadlim snegom zato lahko očistite tako, kot bi jo pometli. Kljub temu, da je njena masa samo 15 kg in je naprava zelo kompaktna: z močjo 2 kW je močan pomočnik v sneženih dnevih. Zato ni presenetljivo, da je ta naprava prejela priznanje „Najboljše razmerje med kakovostjo in ceno: Vergleich.org, november 2016 in so jo preizkuševalci revije gartenmagazin.de ocenili s 4,5 zvezdicami. Podobno so jo ocenili tudi pri werkzeugmagazin.net, tudi tam je snežna freza prejela 4,5 od 5 točk. Preizkuševalci so jo hvalili: „Prava igrača za moške, je močna in njena uporaba je pravo veselje. Snežna freza AL-KO SnowLine 46 E daje oboje. Močna snežna freza je perfekten stroj za odstranjevanje snega in snežne brozge. Otročje preprosto upravljanje in zelo učinkovita konstrukcija."

 

Tehnične podrobnosti električne snežne freze 46 E

 

Močan elektromotor 230 V / 2.000 W je mogoče preprosto in varno vključiti s kombinacijo vtiča in stikala. Lopatica za sneg je izdelana iz mešanice trde gume z vložkom iz jeklene žice. Snežna freza izmetava sneg iz izmetnega jaška z zasukom za 190 stopinj do 10 m daleč natančno tja, kamor želite. Višino ročaja je z ročajem za hitro zatezanje mogoče preprosto prilagoditi telesni višini upravljavca – brez uporabe orodja in s samo dvema prijemoma. Priročen ročaj olajša prenašanje. SnowLine 46 E se odlikuje tudi s preprosto montažo brez uporabe orodja. Ko snega ni več, jo je zaradi zložljivega ročaja mogoče hitro pospraviti na majhnem prostoru. Opomba: pri odstranjevanju snega s to snežno frezo potrebujete primeren električni kabel, kot ga potrebujete npr. tudi za svojo električno kosilnico.

 

Nakup električne snežne freze 46 E SnowLine in druge možnosti

 

Kupite zdaj električno snežno frezo 46 E SnowLine pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je idealna naprava za odstranjevanje snega v bližini hiše. AL-KO nudi široko izbiro bencinskih – in po novem – tudi akumulatorskih snežnih frez ST4048 iz družine 36 V.

"

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 112932
EAN 4003718045147
Neto teža v kg 14.5 KG
Bruto teža v kg 16.5 KG
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 97
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Easy

Engine

Tip pogona Električni
Moč motorja v vatih 2000 W

Lighting

Delovna luč nima

Handle system

Grelni ročaji NE

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (3.22MB)
Izjave o skladnosti Download (111.57KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.