Snežna freza AL-KO Snow line 620 E III

Številka izdelka: 113067 Kmalu spet na voljo

Snežna freza s pnevmatikami z grobim profilom je idealen stroj za odstranjevanje snaga iz okolice hiše in dvorišča, parkirišč in odlagalnih površin.

 

Preprosto opravljena zimska opravila zahvaljujoč snežni frezi 620 E III

Z bencinsko snežno frezo 620 E III SnowLine se naporno zimsko delo spremeni v sproščujoče gibanje na svežem zraku. Sneg preprosto odstranite s frezo, namesto da ga prelagate z lopato. Tudi večja količina snega ali skorjast sneg ne zaustavita te snežne freze. Poleg tega lahko uživate v udobju funkcij, npr. električni zagon, ogrevani ročaji in možnost vklopa pogona. Zahvaljujoč dovršeni tehnologiji motorjev in frez vam naša snežna freza predstavlja zanesljivega in zmogljivega partnerja v mrzlih zimskih dneh.

 

Tehnične podrobnosti bencinske snežne freze 620 E II

Zahvaljujoč kompaktni armaturni plošči z vgrajenim žarometom z lahkoto dosežete vse pomembne ročice in stikala. Medvedje močan motor snežne freze 6,2 kW z delovno prostornino 302 cm3 ima zaradi tehnologije OHV z zgoraj nameščenimi ventili odličen izkoristek, kar je kljub veliki moči opaziti pri zelo varčnem delovanju. Širina frezanja znaša 62 cm, višina zajemanja snega do krepkih 51 cm. Odvisno od strukture snega se sneg odmetava do razdalje 15 m skozi vrtljiv izmetni jašek. Pogon koles je od tega neodvisen, zato se snežna freza enakomerno pomika naprej in odmetava sneg. Pnevmatike z grobim profilom zagotavljajo dober oprijem s podlago in preprosto manevriranje tudi v najzahtevnejših okoliščinah. Z močnim OHV-motorjem in možnostjo vklopa pogona koles s 6 prestavami naprej in 2 prestavama nazaj se 2-stopenjska snežna freza (polž in izmetno kolo) SnowLine 620 E II odlikuje z zelo preprostim rokovanjem. Posebej priporočljiv v temnih zimskih dneh: vgrajen žaromet in možnost izbire zagona motorja s potegom vrvice ali električno 230 V.

 

Nakup bencinske snežne freze 620 E II SnowLine in druge možnosti

Kupite zdaj bencinsko snežno frezo 620 E II SnowLine pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Snežna freza je idealen stroj za odstranjevanje snaga iz okolice hiše in dvorišča, parkirišč in odlagalnih površin. Če potrebujete snežno frezo z večjo širino frezanja in večjo delovno prostornino, vam nudimo snežno frezo AL-KO SnowLine 700. Za manjše zahteve pri nas dobite snežno frezo AL-KO SnowLine 560 E II.

Tehnični podatki

Znamka AL-KO
Moč v kW 6.2 KW
Kubična motorja v ccm 320
Tip motorja 4-taktni
Število gibov motorja o/mon 2000
Električni zagon DA
Autochoke voljo DA
Linija izdelkov Premium
Length in cm (Out of Box) 134 CM
Height in cm (Out Of Box) 113 CM
Width in cm (Out Of Box) 66 CM
Število delovnih višin 2 ST
K vrednost (m/s^2) 1.5
Predgrelnik zraka, zimsko delovanje NE
Grelni ročaji DA
Delovna širina v cm 62 CM
Vibracije ahw (m/s^2) 4.5
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 90
Neto teža v kg 96 KG
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 100
Premer kolesa v palcih 13
Višina dovoda v cm 51 CM
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 2
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 102
Tip pogona Bancin
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.