Snežna freza AL-KO 620.4 E III LED

Številka izdelka: 114036 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Močan, varčen bencinski motor z električnim zagonom
  • Kolesni pogon
  • 6 prestav naprej in 2 prestavi nazaj
  • LED delovna luč
  • Odmetavanje snega do 15 m
  • Zanesljivo napredovanje zaradi pnevmatik z grobim profilom

Odstranjevanje snega je lahko tudi užitek!

z našimi bencinskimi snežnimi frezami odstranite sneg izpred svoje hiše, s parkirnih mest in manjših odlagalnih površin.

Zimska opravila brez napora z bencinsko snežno frezo AL-KO 620.4 E III LED

Pozdravite prihajajoči sneg – ko imate novo snežno frezo AL-KO 620.4 E III LED, lahko pride zima. Naša snežna freza je idealen stroj za odstranjevanje snaga iz okolice hiše in dvorišča, manjših parkirišč in odlagalnih površin. Z njo se naporno zimsko delo spremeni v sproščujoče gibanje na svežem zraku. Sneg preprosto odstranite s frezo, namesto da ga prelagate z lopato. Tudi večja količina snega ali skorjast sneg nikakor ne zaustavita te snežne freze. Poleg tega lahko uživate v udobnih funkcijah, npr. električni zagon in možnost vklopa pogona koles. Zahvaljujoč dovršeni tehnologiji motorjev in frez vam naša snežna freza predstavlja zanesljivega in zmogljivega partnerja v mrzlih zimskih dneh.

Tehnične podrobnosti bencinske snežne freze AL-KO 620.4 E III LED

Močan motor snežne freze 6,2 kW z delovno prostornino 302 cm3 ima zaradi tehnologije OHV z zgoraj nameščenimi ventili odličen izkoristek, kar je opaziti pri zelo varčnem delovanju. Širina frezanja znaša 62 cm, višina zajemanja snega do 51 cm. Odvisno od strukture snega se sneg odmetava do razdalje 15 m skozi vrtljiv izmetni jašek. Pogon koles je od tega neodvisen, zato se snežna freza enakomerno pomika naprej in odmetava sneg. Pnevmatike z grobim profilom zagotavljajo dober oprijem s podlago in preprosto manevriranje tudi v zahtevnih okoliščinah. Z močnim OHV-motorjem in možnostjo vklopa pogona koles s 6 prestavami naprej in 2 prestavama nazaj se 2-stopenjska snežna freza (polž in izmetno kolo) snežna freza AL-KO 620.4 E III LED odlikuje z zelo preprostim rokovanjem. Posebej priporočljiv v temnih zimskih dneh: LED žaromet in možnost izbire zagona motorja s potegom vrvice ali električno 230 V.

Nakup bencinske snežne freze AL-KO 620.4 E III LED in druge možnosti

Kupite zdaj bencinsko snežno frezo AL-KO 620.4 E III LED pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Snežna freza je idealen stroj za odstranjevanje snaga iz okolice hiše in dvorišča, manjših parkirišč in odlagalnih površin. Če potrebujete snežno frezo z večjo širino frezanja, večjo delovno prostornino in z ogrevanimi ročaji, vam nudimo snežno frezo AL-KO 700.4 E LED in vrhunski model, snežno frezo AL-KO 760.4 TE LED.

-

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 114036
EAN 4003718064599
Neto teža v kg 96 KG
dim. Dolžina cm brez škatle 134 CM
dim. Širina cm brez škatle 66 CM
Bruto teža v kg 102 KG
dim. Višina cm brez škatle 113 CM
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 102
Znamka AL-KO
Linija izdelkov Premium

Engine

Tip pogona Bancin
Autochoke voljo DA
Prostornina rezervoarja za gorivo v litrih 4 L
Električni zagon DA
Kubična motorja v ccm 302
Število gibov motorja o/mon 2000
Moč v kW 6.2 KW
Primer DA

Handle system

Grelni ročaji DA

Download Manuals

Navodila za uporabo Download (24.3MB)
Izjave o skladnosti Download (222.56KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.