Akumulatorska snežna freza AL-KO ST 4048 Energy Flex "celoten komplet"

Številka izdelka: 113830 Kmalu spet na voljo
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • <b>Vključno s polnilnikom in akumulatorjem (5 Ah)</b>
  • Trajanje teka do 200 m² z enim akumulatorjem (akumulator in polnilnik <b>nista</b> v obsegu dobave)
  • Vključno s praktičnim LED-žarometom
  • Ročno nastavljiv izmetni kanal za 180°
  • Vodilni ročaj s prijetno obloženima držaloma
  • Prostorsko varčna shranitev

Med najlažjimi in najbolj prilagodljivimi snežnimi frezami: z moderno tehnologijo akumulatorjev lahko že v nekaj minutah odstranite sneg s poti in dvorišča. 


Akumulatorska snežna freza ST 4048

Družina naprav AL-KO EnergyFlex, ki delujejo s sistemom Li-ionskih akumulatorjev, je namenjena za vsestransko uporabo v hiši in na vrtu – zdaj celo za odstranjevanje snega. Pri nakupu akumulatorske snežne freze dobite čisto moč električne in prilagodljivost bencinske snežne freze – in vse to seveda praktično brez emisij. Zelo okretna akumulatorska snežna freza tiho opravlja svoje delo. Z akumulatorsko snežno frezo z enim polnjenjem akumulatorja odstranite sneg s površine do 200 m² – s še drugim akumulatorjem pa seveda še več. Zaradi majhne mase (samo pribl. 15 kg) in praktičnega LED-žarometa je takšno zimsko opravilo zabavno celo v temi. Posebej praktično: akumulatorsko snežno frezo je za uporabo mogoče pripraviti brez orodja, jo prilagoditi telesni višini uporabnika in jo spraviti na majhnem prostoru.


Tehnične podrobnosti akumulatorske snežne freze ST 4048

Akumulatorska snežna freza ST 4048 iz družine vrtnih naprav EnergyFlex uporablja tehniko akumulatorjev 40 V s kapaciteto 4 ali 5 amperskih ur. Akumulator se popolnoma napolni že v pribl. 90 minutah (4 Ah) ali 120 minutah (5 Ah). Moderni brezkrtačni motorji se odlikujejo z veliko močjo in dolgotrajnim delovanjem. Priročna 1-stopenjska snežna freza odmetava sneg skozi ročno nastavljiv izmetni kanal do razdalje 6 m. S širino frezanja 48 cm in višino zajemanja 20 cm freza omogoča preprosto in skoraj popolno odstranitev sveže zapadlega snega. Lopatica za sneg pri tem služi kot pogon za premikanje naprej. Ker naprava spada v družino Energy-Flex, snežno frezo dobavimo.


Nakup akumulatorske snežne freze ST 4048 iz družine EnergyFlex in druge možnosti

Kupite akumulatorsko snežno frezo ST 4048 iz družine EnergyFlex pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. To je idealna naprava za odstranjevanje snega v bližini hiše. AL-KO nudi široko paleto bencinskih snežnih frez in tudi priročne električne snežne freze.

Tehnični podatki

Znamka AL-KO
Linija izdelkov Comfort
Tip pogona Akumulator
Maks. zmogljivost 5.0Ah v min 30 MIN
Družina akumulatorja AL-KO Energy Flex 36V
Razina zv.mjere moči LwA dB (A) 87
Največja delovna površina m² 200
Število delovnih višin 1 ST
Višina dovoda v cm 20 CM
Čas polnjenja 4.0Ah v min 90 MIN
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 90
Neto teža v kg 13.5 KG
Negotovost merjenja KpA, dB (A) 3
Največja razdalja meta v m 6 M
Razina zvočni tlak po LpA [dB (A]) 77
Čas polnjenja 5.0Ah v min 120 MIN
Delovna širina v cm 48 CM
Maks. zmogljivost 4.0Ah v min 20 MIN
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)
Varnostni listi Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.