Motorni okopalnik solo® by AL-KO MH 7505 VR

Številka izdelka: 127321 Kmalu spet na voljo
Ponovno na voljo od 19.06.2024
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Za drobljenje prsti v drobne grude, tudi na težkih tleh, pripravo za setev, vnašanje razrezanega materiala, humusnega gnojila ali šote v zemljo
  • Zmogljiv motor Honda 3,6 kW za učinkovito in dolgotrajno delo
  • 4/6 aktivnih okopalnih zvezdastih nožev s širino okopavanja do 75 cm in delovno globino do 15 cm, pogon z verigo, vgrajeno transportno kolo
  • Telesu prizanesljivo delo z nastavljivim in zasučnim vodilnim ročajem, lahko dostopno ročico za plin in vzvratno prestavo
  • Mogoča montaža pluga za osipavanje

Učinkovit pripomoček za vsakega lastnika vrta: naši motorni okopalniki prepričajo z močnim motorjem za dolgotrajno delo in z zelo priročnimi upravljalnimi elementi. Robustne naprave so okretne in lahke ter omogočajo varno vodenje. V profesionalni kakovosti solo® by AL-KO.


Motorni okopalnik solo® by AL-KO 7505 VR – s profesionalno frezo za vsaka tla

Motorni okopalnik 7505 VR je vaša zmogljiva delovna naprava za učinkovito, dolgotrajno delo v naravnem vrtu, na gredicah in drugih uporabnih površinah. Po ena prestava za premikanje naprej in nazaj omogočata prilagodljivo in učinkovito delo.
Idealna naprava za kultiviranje, prezračevanje in vitalizacijo tal: z motornim okopalnikom solo® by AL-KO 7505 VR lahko odlično pripravite tla za setev, jih razrahljate in vanje vnesete hranilne snovi, gnojila in svežo prst.
Pri negi zemljišča je za vas, ljubiteljskega vrtnarja, pridelovalca zelenjave ali lastnika uporabnega vrta, zmogljiv motorni okopalnik najboljša izbira za zelo učinkovito obdelavo tudi večjih površin. Okopalnik brez zastojev in neovirano napreduje na vsakih tleh in vam pri tem prihrani telesni napor – zahvaljujoč okretnosti, po višini nastavljivemu in zasučnemu vodilnemu ročaju in vzvratni prestavi.


Tehnični podatki motornega okopalnika solo® by AL-KO 7505 VR

Zmogljiv motor Honda 3,6 kW na okopalniku 7505 VR zagotavlja učinkovito napredovanje in trajno zmogljivost tudi pri dolgotrajni uporabi. Prenos moči je izveden z verigo. Z vgrajenim transportnim kolesom napravo lahko udobno premestite z enega delovnega mesta na drugo. Po ena prestava za premikanje naprej in nazaj omogočata prilagodljivo delo z le malo telesnega napora.
Talna freza 7505 VR je vaš zvesti spremljevalec pri zahtevnem dolgotrajnem delu – njena konstrukcija pa je takšna, da vi kot njen upravljavec ne čutite napora in utrujenosti. Ergonomski upravljalni elementi omogočajo udobno delo v vsaki legi, tudi na strmini in gredicah s številnimi koti in vogali. Ročica za plin je lahko dosegljiva, vodilni ročaj je mogoče prilagoditi vaši telesni višini in ga po potrebi zasukati v stran. Zato brez težav izravnate neravne dele terena, obvladate ozka mesta in prizanašate zemljišču, ker vam ni treba hoditi po že obdelani površini.
Kakovosten pokrov iz robustne jeklene pločevine varuje uporabnika pred prstjo in kamni, ki jih morda izvrže motorni okopalnik.


Nakup motornega okopalnika solo® by AL-KO 7505 VR in druge možnosti

Motorni okopalnik solo® by AL-KO 7505 VR lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin.
Kot ustrezen pribor je dobavljiv: plug za osipavanje (štev. art. 127 334).
Če iščete lahko vstopno napravo za rahljanje ljubiteljskega vrta, vam nudimo cenovno ugoden model AL-KO MH 350-4 (štev. art. 112 644).


...

Tehnični podatki

Številka izdelka 127321
EAN 4003718055023
Neto teža v kg 51 KG
dim. Višina cm brez škatle 115 CM
dim. Širina cm brez škatle 75 CM
Delovna globina cm 15 CM
dim. Dolžina cm brez škatle 150 CM
Bruto teža v kg 56 KG
Premer noža za sekanje cm 32 MM
Število nožev za sekanje 6 ST
Raven zvočne moči LwA, dB (A) 96
Linija izdelkov Comfort
Znamka solo® by AL-KO

Mowing System

Delovna širina v cm 75 CM

Engine

Električni zagon NE
Kubična motorja v ccm 163
Število gibov motorja o/mon 3200
Moč v kW 3.6 KW
Model motorja Honda GP 160
Primer DA

Prenosi

Navodila za uporabo Download (5.11MB)
Izjave o skladnosti Download (81.75KB)
Vklj. 22% DDV plus Strošek dostave

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.