Motorni okopalnik AL-KO MH 770 Comfort

Številka izdelka: 113971 Takoj na voljo
We cannot give an exact delivery date at the moment.
allProductsDisabled Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Idealno za rahljanje tal in delo v vrstah gredic
  • Priložene so stranske mejne plošče za zaščito nasadov
  • Ergonomsko krmilo, nastavljivo po višini in strani brez orodja
  • 3-smerna po višini nastavljiva zavorna opora za nastavitev pravilne delovne globine
  • Na voljo dodatki za nadaljnjo obdelavo tal
  • Transportno kolo je mogoče enostavno in brez orodja zložiti

Spremenljiva v delovanju - AL-KO bencinski motorni okopalnik MH 770 Comfort

Motorni okopalnik MH 770 Comfort je vaš robusten pomočnik za učinkovito uporabo obdelovalnih površin, ki prihrani čas. Naj gre za obdelavo, prezračevanje ali rahljanje tal: S to motorno motiko zemljo pred setvijo dobro pripravite, jo zrahljate in obdelate s hranili, gnojili ali svežo zemljo. Ergonomsko krmilo, ki ga je mogoče brez orodja spreminjati vstran in po višini, zagotavlja posebno enostavno uporabo. Če je opornik pomaknjen na stran, je mogoče območje udobno obdelati, ne da bi morali stopiti na že obdelano in tako zrahljano zemljo. Zaščitni zasloni, ki so vključeni v obseg dobave, omejujejo delovno območje in tako zagotavljajo učinkovito zaščito obstoječih zasaditev.

Večkratna uporaba - ni problema

Na to motorni okopalnik je mogoče pritrditi več dodatkov, na primer plug za grebene, plug za krompir ali plug. Za boljši oprijem je priporočljivo uporabiti jekleni kolesni komplet, ki je na voljo tudi pri uporabi plugov.

Okopalnik MH 770 Comfort vam nudi močno podporo pri delu na večjih površinah. Z dvema prestavama za naprej lahko enostavno prilagodite delovno hitrost in rezultat sekljanja vašim zahtevam. Vzvratna prestava olajša manevriranje in omogoča enostavno delovanje. Z delovno širino 77 cm in šestimi kompleti sekalnih nožev lahko dosežete delovno globino do 33 cm.

Ker so aktivno delujoči, posebej oblikovani štirje noži za sekljanje odlično zasnovani za obdelavo tal - in s svojim motorjem 3,45 kW ima model močno vleko tudi na težkih tleh. Z vodilnim vzvodom naprava ostane na pravi poti. Posebno stabilno, ergonomsko krmilo je idealno za delo v nežni drži. Transportno kolo je mogoče enostavno nastaviti iz delovnega v transportni položaj brez orodja.

Varnost je ključna: varnostna ročica učinkovito preprečuje nenamerno obračanje nožev za rezanje. Poleg tega visokokakovostni pokrov orodij za sekljanje iz čvrste jeklene pločevine ščiti upravljavca pred letečim kamenjem in zemljo.

Kupite bencinski okopalnik AL-KO MH 770 Comfort in alternative

Kupite okopalnik MH 770 Comfort zdaj v naši spletni trgovini ali pri enem od naših specializiranih trgovcev. Če želite večjo, močnejšo ročico, priporočamo okopalnik MH 1150 (št. artikla 113972).

...

Tehnični podatki

Številka izdelka 113971
EAN 4003718063226
Neto teža v kg 67 KG
Bruto teža v kg 79 KG
Premer noža za sekanje cm 33 CM
Število nožev za sekanje 8 ST
Linija izdelkov Comfort
Znamka AL-KO

Mowing System

Delovna širina v cm 77 CM

Working area

Primeren za površine do m2 670 QM

Traction System

Prenos 1 prestava naprej / 1 nazaj

Engine

Autochoke voljo NE
Električni zagon NE
Kubična motorja v ccm 196
Moč v kW 3.45 KW
Primer DA

Prenosi

Navodila za uporabo Download (8.56MB)
Izjave o skladnosti Download (110.06KB)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.