Motorni okopalnik AL-KO MH 5007 R

Številka izdelka: 113620 Majhna zaloga
Vklj. 22% DDV, plus Strošek dostave
  • Zmogljiv motorni okopalnik 2,3 kW za drobljenje prsti v drobne grude in za pripravo za setev
  • Manevriranje brez napora zaradi prestav za premikanje naprej in nazaj
  • Aktivno delujoč 4-kraki zvezdasti nož, učinkovit tudi na trdih in težkih ilovnatih tleh
  • Po višini brezstopenjsko nastavljiva zavorna ostroga za nastavitev prave delovne globine
  • Zelo robustno gonilo s polžastim zobnikom v oljni kadi, pogon s klinastim jermenom

Zmogljiv pomočnik v vrtu: naši motorni okopalniki se odlikujejo z aktivnim noži, močnim motorjem in vrhunsko ergonomijo. Robustne naprave so okretne in omogočajo preprosto vodenje.


Motorni okopalnik AL-KO MH 5007 R – robusten in močan

Motorni okopalnik MH 5007 R je vaš zmogljiv pripomoček za učinkovito in hitro uporabo v vašem zahtevnem naravnem vrtu.
Z motornim okopalnikom AL-KO MH 5007 R odlično pripravite tla za setev, jih razrahljate in vanje vnesete hranilne snovi, gnojila in svežo prst.
Kot ljubiteljski vrtnar ali pridelovalec zelenjave si z zmogljivim motornim okopalnikom občutno olajšate pripravo tal. Okopalnik brez zastojev in neovirano napreduje na vsakih tleh in vam pri tem prihrani telesni napor – zahvaljujoč okretnosti naprave, možnosti zasuka in nagiba vodilnega ročaja ter vzvratni prestavi.


Tehnični podatki motornega okopalnika AL-KO MH 5007 R

Ergonomičen vodilni ročaj, po višini nastavljiv v 4 stopnjah, z možnostjo zasuka v levo in desno stran ter zložljiv za transport.
Aktivno delujoči 4-kraki zvezdasti noži so namenjeni za drobljenje prsti v drobne grude. Motor z močjo 2,3 kW okopalnika MH 5007 R zagotavlja potrebno pogonsko moč. Po ena prestava za pomikanje naprej in nazaj prevzemata glavno obremenitev. Z zavorno ostrogo lahko preprosto nastavljate delovno globino.
Zasuk vodilnega ročaja v stran omogoči, da vam ni treba hoditi po že obdelani površini.
Varnost je na prvem mestu: z zapahnitvijo varnostne ročice se prepreči nezaželeno vrtenje nožev in zato ne more priti do nesreče. Kakovosten pokrov iz robustne jeklene pločevine varuje uporabnika ne samo pred noži, ampak tudi pred prstjo in kamni, ki jih morda izvrže motorni okopalnik.


Nakup motornega okopalnika AL-KO MH 5007 R in druge možnosti

Motorni okopalnik MH 5007 R lahko kupite pri nas v spletni trgovini ali v kateri od tehničnih trgovin. Okopalnik je odlična rešitev za pripravo tal na srednje veliki ali veliki površini.
Za obdelavo manjšega zemljišča vam priporočamo model MH 350-4 (štev. art. 112644). Če dajete prednost največji moči motorja in veliki delovni širini, vam priporočamo model MH 5065 R (štev. art. 113276).
Upoštevajte, da nudimo tudi razne priključke, npr. plug za osipavanje, razširitev za frezo itd.

Tehnični podatki

Linija izdelkov Premium
Primer DA
Tip motorja 4-taktni
blagovno znamko blagovno znamko
Električni zagon NE
Model motorja Model motorja
Navodila za uporabo Download 0 (0.00 B)
Izjave o skladnosti Download 0 (0.00 B)

Želite piškotke?

AL-KO Gardentech in njeni partnerji potrebujejo vaše soglasje (kliknite na "Strinjam se") za izolirano uporabo podatkov, da bi shranili in/ali priklicali informacije o napravi (naslov IP, ID uporabnika, informacije o brskalniku). Podatki se uporabljajo za prilagojene oglase in vsebine, merjenje oglasov in vsebin ter pridobivanje vpogleda v ciljne skupine in razvoj izdelkov. Več informacij o privolitvi in možnostih nastavitev je kadar koli na voljo tukaj. Svoje soglasje lahko kadar koli zavrnete s klikom na "zavrniti piškotke"..

Uporaba podatkov

AL-KO Gardentech sodeluje s partnerji, ki prav tako obdelujejo podatke, pridobljene iz vaše končne naprave (podatki o sledenju), za lastne namene (npr. profiliranje) / za namene tretjih oseb. Glede na to je za zbiranje podatkov o sledenju in njihovo nadaljnjo obdelavo s strani teh ponudnikov potrebna privolitev. Podatki o sledenju se zbirajo le, ko kliknete na gumb "Strinjam se", ki je naveden v oglasni pasici. Partnerji so naslednja podjetja: Facebook Ireland Limited, Google Inc, Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc, Criteo SA, The Rocket Science Group LLC, AWIN AG, solute GmbH.

Več informacij o obdelavi podatkov s strani teh partnerjev je na voljo v izjavi zaščiti podatkov. Informacije so na voljo tudi na povezavi v banerju.